Luna Amară a lansat un nou single, „Ne iubim mai mult când dormim” - Contemporary-establishment

Luna Amară a lansat un nou single, „Ne iubim mai mult când dormim”

Luna Amară a lansat o nouă melodie, „Ne iubim mai mult când dormim”, aceasta putând fi urmărită mai jos:

„Probabil că ne suntem datori nu doar cu iubire și revoltă dar și cu gustul amar al resemnării și al înfrângerii, uneori, in această viață. Tablou suprarealist al durerii de a te pierde și a pierde, noua noastră piesă sapă în ridurile unor nopți nedormite ale căror dimineți aduc doar leșia stoarsă din singurătăți zgomotoase și speranța firavă că ne iubim mai mult când dormim.” – a declarat trupa.

Melodia poate fi ascultată pe serviciile de streaming la acest link: https://LunaAmara.lnk.to/NeIubimMaiMultCandDormimPR

Single-ul a fost produs de către Luna Amară, Dan Bojan și Dan Georgescu, cu Dan Bojan ca inginer de sunet și Dan Georgescu (Unda Recording Studio) la mix si master, in timp ce grafica este semnată de către Alexandru Das.

Muzica: Luna Amară / Versuri: Nick Fagadar

  • Nick Fagadar – voce
  • Mihnea Blidariu – chitară, trompetă
  • Sorin Moraru – bass, synths
  • Robert Motoc – tobe
  • Dan Bojan – synths, programming
  • Dan Georgescu – synths, programming

Discografia trupei poate fi ascultata aici: https://lunaamara.lnk.to/ThisIsLunaAmara

Contact Luna Amara:http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

Tu ce părere ai despre noul single Luna Amară,Ne iubim mai mult când dormim”? Lasă comentarii în legătură acu asta.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

carturesti.ro

Lasă un răspuns