Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Nouă”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 21 octombrie 2022, o nouă melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Melodia trupei orădene se numește „Nouă” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

„Totul este nou, dar demult… Nouă este și încercarea dar și provocarea.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Noul single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/NouaPR

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Tu ce crezi despre noul single Celelalte Cuvinte, Nouă? Lasă-ne părerea ta în comentarii.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Un gând despre „Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Nouă”

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic