Tulsa King: Trailerul Pentru Cel Mai Noul Film Cu Sylvester Stallone - Contemporary-Establishment

Tulsa King: Trailerul Pentru Cel Mai Noul Film Cu Sylvester Stallone

Sylvester Stallone nu este un actor care a apărut des în filme seriale, dar în acest peak al televizorului, smartTV-ului, Netflix-ului sau mai pe scurt, sericii streaming cu bugete enorme, chiar și el a fost tentat să aibe un rol principal. În cazul de față, în mob drama-ul, Tulsa King, ce provine din tolba pline de bunătăți a creatorului Taylor Sheridan.

Scenariul show-ului îl surpinde pe capul mafiei din New York, Dwight “The General” Manfredi (Stallone), care fiind eliberat din închisoare după 25 de ani, este exilat, fără mari onoruri, de către șeful său, pentru a-și deschide un magazin în Tulsa, Oklahoma.

Realizând faptul că familia sa mafiotă, s-ar putea să nu aibe cele mai bune intenții în legătură cu el, Dwight își construiește ușor, o “echipă” formată dintr-un grup de personaje dubioase, pentru a-l ajuta să stabilească un nou imperiu.

Serialul va ajunge pe Paramount+ de pe data de 13 noiembrie. Vezi trailerul pentru filmul Tulsa King mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns