We Singing Colors Lansează Remixul Good Days, Bad Days - Contemporary-Establishment

We Singing Colors Lansează Remixul Good Days, Bad Days

We Singing Colors lansează remixul piesei Good Days, Bad Days, cea care i-a însoțit aproape în fiecare concert încă de la înființare. Remixul este însoțit de un videoclip, filmat în timpul unui concert în tren, pe cea mai veche cale ferată montană din Sud-Estul Europei, pe ruta Anina – Oravița și retur.

Datorită asemănărilor tehnicevcu Semmeringbahn din Austria (inaugurată în 1854), linia ferată Oraviţa – Anina a fost numită şi Semeringul Bănățean. Publicul prezent la concert, ce a făcut parte din festivalul Anina Fest, i-a putut asculta pe We Singing Colors pe parcursul celor cu 14 tuneluri și 10 viaducte, iar totul a fost imortalizat cu ajutorul unei echipe de filmare coordonată de Andrei Lupu.

Mulțumim întregii echipe care a fost alături de trupă la filmare, Andrei Lupu, Sorin Ivan si Cristi Nedelciu și tuturor celor care au făcut posibil momentul minunat din tren, Irina, Andra, Aurel, Silviu, Rora, domn macanic și publicului care a fost cu noi pe durata celor 2 ore. Live band în videoclip: Vlad Ionescu – tobe, Narcis Axinte – bass. Clipul a fost montat și editat de Mihai Marin și Andrei Hațegan.

Daniel Olteanu a înregistrat, produs, mixat și masterizat la Inspirat Studio remixul Good Days, Bad Days, după o schiță a lui Andrei Hațegan și Ovidiu Bejan.

Piesa poate fi ascultată online aici:
Spotify – https://tinyurl.com/y7c4ww74
Apple Music – https://tinyurl.com/yhpdxk3v

We Singing Colors  a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 ca un duo format din Andrei Hațegan și Roxana Niculae și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Al doilea album, Lone Learner, a fost lansat în 2018, iar în prezent duo-ul lucrează la al treilea material de studio. Follow We Singing Colors:

Website: https://www.wesingingcolors.com/
Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors
Instagram: https://www.instagram.com/wesingingcolors

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns