Piesa Like A Stone de la Audiosalve A Atins Pragul de 1 Miliard de Vizualizări pe Youtube - Contemporary-Establishment

Piesa Like A Stone de la Audiosalve A Atins Pragul de 1 Miliard de Vizualizări pe Youtube

Una dintre cele mai îndrăgite piese rock de la începutul anilor 2000, Like a Stone de la Audioslave, a atins punctul de referințp de 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

Trupa Audioslave s-a format în anul 2001, când membrii Rage Agains The Machine – minus liderul Zack de la Rocha – și-au unit forțele cu vocalistul Chris Cornell, care se despărțise de Soundgarden cu câțiva ani înainte și urma o carieră solo. “Like a Stone” apare pe albumul self-titled de debut al grupului, care a fost lansat în noiembrie 2002.

“Mai pe scurt, piesa este despre un tip care stă într-o cameră de hotel, contemplând la moarte, unde ajungi după, ce înseamnă aceasta și cauzele diferite ale acesteia. Apoi vine cu o imagine care îi place. Mergând pe filozofia – dacă ai fost destul de ok în viață – poate ajungi într-un loc plăcut.” a explicat odată Cornell într-un interviu.

Citește și – Evenimente tragice și înfricoșătoare în care au fost implicate sucurile acidulate

Trupa Audioslave a lansat două albume Out of Exile din 2005 și Revelations din 2007 înainte de a se desființa mai târziu în același an. Trupa s-a reunit în 2017 pentru a cânta la Anti-Inaugural Ball, unde au interpretat “Like a Stone”. Câteva luni mai târziu Cornell a murit.

Piesa a fost destinată pentru a atinge măreția la un moment dat, deoarece este unul din top 20 cele mai vizionate videoclipuri rock’n roll de pe Youtube. „November Rain” și „Sweet Child O’ Mine” de la Guns N’ Roses, „Smells Like Teen Spirit” de la Nirvana, „Bohemian Rhapsody” de la Queen, „Numb” și „In the End” de Linkin Park, „Chop Suey” de la System of a Down!”, „It’s My Life” de la Bon Jovi, „Nothing Else Matters” de la Metallica și „Thunderstruck” de la AC/DC se numără printre celelalte videoclipuri din Top 20.

Tu ce crezi despre piesa Like A Stone – Audioslave. Lasă-ne în comentarii părerea ta.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Un gând despre “Piesa Like A Stone de la Audiosalve A Atins Pragul de 1 Miliard de Vizualizări pe Youtube

Lasă un răspuns