Nuanțe și Jack of all Trades cântă la The Pub Universității - Contemporary-Establishment

Nuanțe și Jack of all Trades cântă la The Pub Universității

Joi 13 octombrie este seară de rock alternativ cu Nuanțe și Jack of all Trades la The Pub Universității. De 5 ani în circuitul concertelor live atât Nuanțe cât și Jack of all Trades își unesc din nou energiile pentru a livra un show live demn de un început de an universitar perfect.

Hai și tu pe 13 octombrie în The Pub Universității să vezi doua trupe care de-a lungul anilor, au promis și au și livrat muzică nouă de calitate.

Rezervari: 0728843782

Bilete: https://www.ambilet.ro/thepubuniversitatii/

Nuanțe este o trupă formată în Pitești, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanțat de funk și grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice.

Alternative funk grunge de la malul Argeșului până în Trivale, de la fenta lui Dobrin până la infinit.

Membrii trupei: Edi Bolbea – voce și bass, Andu Stoia – chitară, Gabriel Arsene – tobe

Instagram: https://www.instagram.com/trupa.nuante

O trupă de rock alternativ din București înființată în 2017, Jack of all Trades ia radio rock-ul de la începutul anilor 2000 și îl aduce în prezent, cu puternice influențe de hip-hop, pop-punk, post-rock și heavy metal.

Membrii trupei: Alex Teodorescu – voce și chitară, Andrei Chirițescu – chitară, Gabi Predescu – bass, Mădălin Duca – tobe

Instagram: https://www.instagram.com/jackofalltradesro/

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns