SPAWN: Scott Silver, Malcolm Spellman și Matt Mixon Au Început Să Lucreze La Scenariul Noului Film - Contemporary-Establishment

Filmul SPAWN: Scott Silver, Malcolm Spellman și Matt Mixon Au Început Să Lucreze La Noul Scenariu

Sunt mai multe scchimbări în curs pentru filmul Spawn, susținut de Blumhouse, care a trecut printr-o varietate de probleme de dezvoltare și mai ales în ceea ce privește scenariul. În timp ce creatorul personajului Todd McFarlane a lucrat la schițe, acesta predă task-urile regiei către Scott Silver (Joker), Malcolm Spellman ( The Falcon And The Winter Soldier) și scriitorul/regizorul Matt Mixon.

McFarlane, care l-a prezentat pe Spawn în anul 1992, în paginile Image Comics, a ghidat noul film, căutând să-l și regizeze, și să-l angajeze pe Jamie Foxx pentru a juca rolul unui fost agent black-ops, care face înțelegere cu un demon, după ce a fost trădat și ucis. Demonul îi permite să se întoarcă pe Pământ, dar când se întoarce, au trecut cinci ani, soția lui a trecut peste cele întâmplate în trecut, iar el bântuie ca o progenitură desfigurată venită din iad,

Acum însă, declară el către The Hollywood Reporter, că are două idei principale în privința regiei.

Citește și – Căști De Studio Și Monitorizare Accesibile și Calitative

“Dacă avem un actor și producători de top, atunci vrei să filmezi cu regizori de top și cineaști de top.” spune McFarlane. “Ideea este să menținem standardele ridicate.”

Elanul a fost oarecum luat, McFarlane încercând să-și asigure sprijinul de mai multe ori. Dar cu noii regizori, are acum șansa să meargă mai departe.

“Am crescut în Berkeley. Personajul Spawn al lui Todd McFarlane a fost întotdeauna unul din preferații mei – un supererou care nu se juca deloc, era cool și se ocupa de probleme moderne.” a declarat Spellman.

“Eu, Mat Mixon și Scott Silver suntem angajați să onorăm ceea ce a iînceput Todd și ceea ce este Spawn la bază, oferind ceva relevant și captivant spre deosebire de orice alt film cu super eroi.

Vom vedea în viitor cum va merge treaba…

Tu ce părere ai despre personajul și filmul Spawn? Lasă-ne răspunsul în comentarii.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

2 gânduri despre “Filmul SPAWN: Scott Silver, Malcolm Spellman și Matt Mixon Au Început Să Lucreze La Noul Scenariu

Lasă un răspuns