Artistul Serj Tankian A Lansat Single-ul "The Race" - Contemporary-establishment

Serj Tankian A Lansat Single-ul “The Race”

În septembrie vocalistul System of a Down, Serj Tankian a anunțat un nou EP solo, Perplex Cities, data de lansare fiindu-i stabilită pe 21 octombrie prin Arloopa. Artistul și-a descris abordarea ca reprezentând “un sound complet diferit de ceea ce a făcut până acum.”

Melodia “Pop Imperialism” și-a îndeplinit aveastă promisiune, la fel și noul single, “The Race,” care este însoțit și de un videoclip straniu creat de doodooc.

La fel ca și single-ul anterior, “The Race” se îndreaptă tot mai mult spre un stil electronic și ambiental, diferit de ceea ce System of a Down a explorat, cu vocea lui Tankian orbitând în jurul ritmurilor de drum machine și a tonurilor robotice. Vezi videoclipul mai jos iar pentru mai multe de la Serj Tankian, vezi și clipul în care discută despre călătoria sa muzicală.

Serj Tankian s-a născut pe data de 21 august 1967 și este un vocalist, muzician și compozitor armeano-american, născut în Liban. El este cunoscut ca fiind vocalist, textier, clăpar și chitarist ocazional în trupa System of a Down formată în anul 1994.

Acesta a lansat cinci albume cu System of a Down (System of a Down, Toxicity, Steal This Album!, Mezmerize, Hypnotize) și cinci albume solo (Elect the Dead, Imperfect Harmonies, Harakiri, Orca, Jazz-Iz-Christ).

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns