Piesă De Treatru: MASS de DE FRAN KRANZ la UnTeatru - Contemporary-Establishment

Piesă De Treatru: MASS de DE FRAN KRANZ la UnTeatru

unteatru, BucurestiVineri, 14 Octombrie 2022 / 19:00

Piesa de teatru MASS este o co-producție Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și unteatru.

Textul e o atentă examinare a durerii, a furiei și a acceptarii. Două familii care încearcă să se ierte și să meargă mai departe. Se caută vinovați, se caută povești justificatoare pentru destinul lor, se caută răspunsuri. Își îndreaptă degete arătătoare către cel din față pentru a se putea elibera de povara vinovăției. O masă, patru scaune. Un loc de întâlnire pentru cei patru care au fost lăsați în urmă. O elegie pentru cei mai singuri oameni de pe pământ.

Regia: Andrei și Andreea Grosu

Distribuție: Ofelia Popii, Mihaela Trofimov, Richard Bovnoczki, Marius Turdeanu

Scenografie: Vladimir Turturica

Piesă De Treatru: MASS de DE FRAN KRANZ la UnTeatru - Contemporary-Establishment

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns