S-a Lansat Trailerul Pentru Filmul The Wonder - Contemporary-Establishment

S-a Lansat Trailerul Pentru Filmul The Wonder

În speranța de a evita scandalurile din culisele filmului Don’t Worry Darling, Florence Pugh va reveni pe ecrane în filmul The Wonder, ce pune știința în conflict cu credința și cu alte diferite culturi.

Acțiunea filmului The Wonder are loc în Irish Midlands, în anul 1962, unde o tânără încetează să mai mănânce, dar cumva, printr-un miracol rămâne în viață fiind chiar sănătoasă. Asistenta Lib Wrigh (Florence Pugh) este dusă într-un mic sătuc, pentru a o studia pe Anna O’Donnell (Kíla Lord Cassidy) în vîrstă de 11 ani.

Turiștii și pelerinii țin slujbe, pentru fata despre care se spune că a supraviețuit luni de zile fără mâncare. Satul adăpostește un sfânt sau există forțe malefice la mijloc?

Distribuția din rolurile secundare îi include pe Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Toby Jones, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne și Ciarán Hinds.

Regizat de către Sebastián Lelio ce a lucrat împreună cu Emma Donahue și Alice Birch pentru a adapta cartea lui Donahue, filmul The Wonder va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie pe data de 2 noiembrie, înainte de a ajunge pe Netflix pe 16 noiembrie.

Susține-ne pe Faceebok accesând acest link.

Despre actrița Florence Pugh

Florence Pugh s-a născut la data de 03.01.1996, în Oxford, Oxfordshire, Marea Britanie. Ea este actriță engleză cunoscută pentru prestațiile ei din filme, ca: The Falling (2014), debutul ei în film, Lady Macbeth (2016), Outlaw King (2018), Fighting with My Family (2019), Midsommar (2019). A mai jucat în serialul polițist Marcella și în mini-seria The Little Drummer Girl. În 2018 a fost nominalizată la un BAFTA EE Rising Star Award. Părinții ei sunt Deborah, profesoară de dans și dansatoare, și Clinton Pugh, un restaurator care conduce The Grand Cafe, Kazbar și lanțul Cafe Coco.cinemagia.ro

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns