Trupa COMA A Lansat Single-ul "IZA" - Contemporary-Establishment

Trupa COMA A Lansat Single-ul “IZA”

Trupa COMA de la București a lansat un nou single intitulat simplu “Iza“. Materialul audio este însoțit și de un videoclip realizat de catre Yaroslav Shuraev de la Pexels.

Noua piesă COMA a fost lansată în cadrul unui concert susținut în clubul bucureștean Expirat, care ca de multe ori a fost și Sold Out.

Trupa COMA:

De la sfârşitul anului 2021, trupa COMA ne-a condus în povestea materialului “Acordul părinţilor“, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei. Dupa piesele “Aurora” şi “NYX“, a venit momentul single-ului “IZA“, pe care îl prezintă publicului astăzi, 30 septembrie 2022 şi care este inspirat de o prietenă a formaţiei. 

Despre melodie:

“Într-o zi am primit de la o prietenă a noastră un scurt video în care ne interpreta la pian una dintre piesele ei preferate COMA. Felul în care o cânta suna ușor diferit de original, dar avea ceva care ne-a inspirat și ne-a dus către piesa pe care o vom auzi. În plus, pentru noi, momentul în care a fost trimis acel video era unul de căutări, în care blocajele începeau să amenințe cu apariția. Iar acel scurt clip primit de la Iza, a oferit, pur și simplu, magie… a adus inspirație și liniște.

Cântecul despre care vorbim astăzi îi poartă numele. Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, caracteristică albumului ACORDUL PARINȚILOR, de această dată gravitând în jurul ideii de împăcare” – COMA. 

AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta – acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. 

NYX a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni. 

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns