Trupa Heartbreak Cinema Lansează PLOT TWIST - Contemporary-Establishment

Trupa Heartbreak Cinema Lansează PLOT TWIST

Urmează o nouă eră Heartbreak Cinema

Heartbreak Cinema a început în 2018 în studio-ul de dormitor al lui Radu Bădilaș. Pe atunci, era un proiect solo, cu muzică electronică.

PLOT TWIST!

Astăzi, Heartbreak Cinema este o trupă de rock alternativ, cu influențe electronice și elemente cinematice.

Povestea din spatele‘Plot Twist’:

Plot Twist’ este despre schimbare. Este un punct de reper atât pentru transformarea proiectului într-o trupă cu 2 membri, cât și pentru o schimbare de atitudine, de la visătorul docil și fără voce, la rebelul mândru și puternic, cu puterea de a se afirma printre semeni. Piesa o prezintă în prim plan pe Maria: noua voce a proiectului Heartbreak Cinema, atât la propriu cât și la figurat. Vocea Mariei se îmbină perfect cu instrumentalul compus de Radu pentru a oferi proiectului o identitate recognoscibilă, una cu care tinerii revoltați, sfidători și cu inima frântă sigur vor rezona.

Plot Twist’ este primul single extras de pe viitorul EP eponim ‘Heartbreak Cinema’, care urmează să se lanseze în toamna asta cu 6 piese noi. Toate piesele au fost scrise și înregistrate în podul casei părintești a lui Radu din Brașov, fiind singura soluție accesibilă la un sunet calitativ și fără reverberații pentru o trupă mică la început de drum.

Trei piese de pe acest EP se vor lansa alături de câte un music video, printr-un efort colaborativ cu studenți ai Universității de Arte Teatrale și Cinematografice „I.L. Caragiale” din București.

Citește și – Cele mai funky linii de bas din toate timpurile

Noua eră Heartbreak Cinema este aici. Viitorul promite și mai multă muzică, mai heavy, mai loud și din ce în ce mai suprinzătoare.

Heartbreak Cinema este o trupă de rock electronic, abordând o varietate de stiluri ș infulențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Compusă din solista Maria Teodora și compozitorul/producătorul Radu Bădilaș, rezultatul este rebel, impunător, plin de narativă și aspecte cinematice.

Proiectul a început în 2018 în dormitorul lui Radu, cu prima compilație de producții Heartbreak Cinema numită “A Collection of Clouds”, care a fost distribuită în grupul lui de prieteni pe 25 noiembrie, 2018.

A inclus 4 piese, dintre care 3 au fost remasterizate și lansate oficial sub numele Test Footage EP, cu adiția unui remix al single-ului ‘Winter Sun’.

Al doilea EP Heartbreak Cinema s-a lansat pe 20 noiembrie 2020, intitulat “No More Fate and Destiny”. A fost produs în perioada 2019-2020 și prezintă plecarea din țară a lui Radu pentru studille de film, precum și renunțarea la acea carieră după scurt timp. EP-ul conține 4 piese originale, una dintre acestea fiind o colaborare cu artistul american Forsyth.

După încă câteva single-uri și colaborări, proiectul a evoluat într-o trupă atunci când Radu a realizat că muzica lui nu se potrivește în contextul unui concert live.

A decis să își unească forțele cu Maria pentru a reinventa proiectul, cei doi scriind și dezvoltând împreună o versiune cu totul nouă a numelui Heartbreak Cinema, folosind o infuzie puternică de elemente rock.

Toate piesele Heartbreak Cinema sunt și astăzi scrise și produse integral in studio-ul de dormitor al lui Radu.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Un gând despre “Trupa Heartbreak Cinema Lansează PLOT TWIST

Lasă un răspuns