Galerie Foto: E.M.I.L. Live at Expirat Vama Veche - Închidere de Vară 24.08.2022 - Contemporary-Establishment

Galerie Foto: E.M.I.L. Live at Expirat Vama Veche – Închidere de Vară 24.08.2022

Ei bine dragii moșului, sâmbătă 24 septembrie s-a dat finish-ul de vară pe anul 2022, și în același timp a avut loc închiderea ultimului bar rămas pe metereze, Expirat Vama Veche. Cu această ocazie, ca să fie treaba treabă, băieții de la trupa E.M.I.L. au tras o fugă până în Vamă și ne-au încântat cu piesele lor pentru o perioadă bună de timp.

Aceștia au avut un playlist ce a conținut atât piese mai noi cât și șlagărele cu care suntem obișnuiți deja de atâția ani. Artiștii au cântat între oameni, fără restricții prea mari, fără show-uri de lumini complexe sau alte șmecherii bombastice. A fost un concert raw și în același timp intim, cum eram obișnuiti de altfel în anii de glorie ai Vamei Vechi, cu oameni fericiți și de calitate.

Ei bine am tras și eu o fugă în acea seară pe acolo și am făcut câteva poze. Vezi galeria foto mai jos.

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania. Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea unui DVD: “10 Ani De Abuzuri, Excese și Imoralități“. A urmat o perioadă de 5 ani de concerte în țară și în doua orașe din afara țării: Berlin (2014) și Londra (2015).

Trupa are la activ 4 albume, ultimul fiind lansat pe 6 iunie 2015 și se intitulează I M E N S.

CD-ul I M E N S, distribuit de Universal Music Romania și produs de Marius Costache/Studio 148, este disponibil în magazinele de specialitate din țară, precum și online pe site-urile getmusic.ro și emag.ro, la linkurile de mai jos:

Getmusic.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Getmusic
Emag.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-eMag

Albumul poate fi ascultat gratis, în exclusivitate, timp de o săptămână, pe Deezer sau poate fi descărcat în format mp3 sau lossless de la următoarele adrese:

Deezer: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Deezer
iTunes: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-iTunes
Google Play: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Ggldld
Qobuz (lossless): http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Qobuz
Amazon: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Amazon

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

manukashop.ro

Un gând despre “Galerie Foto: E.M.I.L. Live at Expirat Vama Veche – Închidere de Vară 24.08.2022

Lasă un răspuns