Transilvania Blues Festival - Ediția IV - Contemporary-Establishment

Transilvania Blues Festival – Ediția IV

  • Rockstadt, Brasov
    NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
  • 30 septembrie – 1 octombrie

Transilvania Blues Festival ajunge la cea de-a patra ediție în 2022. Revenim pe 30 septembrie -1 octombrie.cu premiere și exclusivități în România și Brașov!

În cele două seri ale festivalului în clubul Rockstadt, gazda noastră fidelă, vor concerta în premieră artiști importanți ai genului.

Pe lângă artiștii internaționali dorim să promovăm și trupele românești de gen, artiști locali și autohtoni deja consacrați cât și muzicieni debutanți, așa că prima parte a primei seri – vineri 30 septembrie – e dedicată prietenilor noștri brașoveni de la Fernet Blues Company. Va urma în cea de a doua parte a serii trupa americano-franceză Boney Fields, pentru prima dată la noi în țară: șapte muzicieni virtuoși, conduși de trompetistul originar din Chicago, Boney Fields. Va fi Blues, Jazz și Funk la calibru de intensitate maximă, cu un aer și atmosferă de James Brown, Motown și Prince.

Citește și – Evenimente tragice și înfricoșătoare în care au fost implicate sucurile acidulate

A doua zi de festival, sâmbătă 1 octombrie, o altă trupă românească (Watzy, tot din Brașov, un chitarist fabulos cu un show electric și mult aplomb, unul din muzicienii români în plină ascensiune) va introduce concertul Blues Caravan, în premieră în România și la Brașov. Proiectul Blues Caravan este unul inedit, itinerant european, cu artiști americani tineri și promițători, despre care sigur veți mai auzi. Anul acesta Blues Caravan are trei recitaluri, 2 prezențe feminine, pe Ghalia Volt și Katie Henry
și pe chitaristul Will Jacobs.

Pe parcursul celor două zile ale festivalului vom organiza și un târg de discuri vinil, lansare de carte de blues și un workshop special despre industria de festivaluri muzicale.

B. There and Let There Be Blues!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

manukashop.ro

Lasă un răspuns