20 de Fapte Interesante Despre Keanu Reeves - contemporary-Establishment

Keanu Reeves – 20 De Lucruri Interesante

Keanu Reeves este fără îndoială un nume cunoscut! În repertoriul său complet, de la indie și comedie la filme de acțiune, actorul și-a dovedit abilitățile sale complexe.

Această celebritate, a preferat o viață în care să îi fie respectată intimitatea, dar cu toate acestea, există o mulțime de fapte interesante pe care le-am descoperit despre el.

Iată 20 de lucruri interesante despre Keanu Reeves!

1. Keanu Reeves are 58 de ani. S-a născut pe 2 septembrie 1964, în Beirut, Liban. Mama lui era showgirl și designer de costume iar tatăl sau era geolog.

2. Din păcate, pe când Keanu avea doar 3 ani, tatăl său a părăsit familia. De atunci, acesta a fost crescut de mama lui, Patricia.

3.În timpul copilăriei sale, s-a mutat mult. Din Hawaii, Australia, New York și, în cele din urmă, Canada.

4.După ce s-a stabilit în Totonto, Canada, mama lui a lucrat ca designer de costume, în industria rock and roll. Ca să fie și mai cool toată treaba, se pare că babysitter-ul lui Keanu, a fost Alice Cooper.

5. Keanu a făcut liceul în Canada, dar fost adesea exmatriculat, așa că a ajuns să urmeze patru licee diferite. În cele din urmă, a renunțat la vârsta de 17 ani, pentru a continua cu actoria.

6.Keanu a fost numit după unchiul său, Henry Keanu Reeves. Keanu înseamnă “adierea rece din munți” în hawaiana.

7. În timpul liceului, s-a gândit să joace hockey pentru echipa locală și să participe la Jocurile Olimpice din Canada, dar s-a răzgândit și a decis să devină actor, pe când avea doar 15 ani.

8. Când a împlinit 19 ani, Keanu s-a mutat în Los Angeles, California, pentru a face actorie cu normă întreagă.

9 .Keanu a reușit să obțină roluri mici, și roluri în filme de scurtmetraj. Cu toate acestea, prima sa apariție într-un film comercial, a fost în „Youngblood” în anul 1986. Juca rolul unui portar.

Citește și – Căști De Studio Și Monitorizare Accesibile și Calitative

10. Primul său rol principal a fost în “Bill & Ted’s Excellent Adventure”, un film care a avut un succes neașteptat.

11. Punctul de cotitură în caeriera lui Reeves a venit atunci când a obținut rolul principal în filmul “Speed”, în anul 1994. După acest succes, cariera sa a explodat, putând fi apoi mai selectiv în ceea ce privește munca sa. De atunci, acesta a acceptat cu bucurie și roluri secundare, sau roluri în filme experimentale.

12. Pe lângă actorie, Keanu a fost și basist în trupa Dogstar. Aceștia au activat între anii 1991 și 2002. În perioada carierei lor, aceștia au concertat alături de Bon Jovi, Rancid, Weezer și au făcut turnee în SUA și Asia.

13. Când i s-a cerut să reia rolul în “Speed 2,” Keanu a refuzat deoarece nu i-a plăcut scenariul. În schimb a ales să facă un turneu cu trupa sa și să joace Hamlet, într-o producție de teatru, de 798 de locuri în Winnipeg.

14. Renunțarea rolului de 11 milioane de dolari pentru “Speed 2” a dus la includerea lui Reeves, pe lista neagra a celor de la 20th Century Fox, timp de 10 ani.

15. În 2005, Keanu Reeves și-a primit în sfârșit steaua pe Hollywood Walk of Fame.

16. Keanu Reeves este cunoscut pentru faptul că își taie singur din salariu, pentru a ajuta la plata unor nevoi alternative. El a oferit 1 milion de dolari din salariul său în filmul “Avocatul Diavolului“, pentru ca Al Pacino sa poată fi ales. De asemenea, el și-a redus cota din salariu, pentru filmul “The Matrix, astfel încât producătorii să-și poată permite efecte speciale mai bune – această tăiere de salariu a fost de 38 de milioane de dolari.

17. Chiar și cu banii la care a renunțat, Keanu Reeves este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume. Între “The Matrix Reloaded” și “The Matrix Revolutions,” el a câștigat un venit total de 156,000,000 de dolari. Între timp, majoritatea actorilor bine plătiți, câstigă în jur de 20-30 de milioane de dolari.

18. Există o teorie a conspirației, care vehiculează că Keanu Reeves este nemuritor. Fanii au observat că Keanu, arată extrem de mult ca Paul Mounet, un actor francez care sa născut în anul 1847, și susțin că Keanu, nu pare să îmbătrânească.

19. Regizorii de cascadorii pentru filmul “John Wick” , au fost foarte impresionați pentru dedicarea de care a dat dovada actorul. De obicei, actorii se antrenează în jur de 8 săptămâni pentru un film. Totuși, Keanu s-a antrenat timp de 6 luni pentru a perfecționa totul. Ei au spus că își efectuează singur, in jur de 98% din cascadorii, iar cei 2% sunt exact cele pe care asgirurările nu le pot acoperi.

20. În mod ciudat, Keanu Reeves nu a fost niciodată nominalizat la Oscar.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

bauturialcoolice.ro