Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Lumea asta” - Contemporary-Establishment

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Lumea asta”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 16 septembrie 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Lumea asta” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

Lumea din jurul nostru nu ne-a întrecut niciodată așteptările. Decepția este crescândă…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/LumeaAstaPR

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme video

Lasă un răspuns