Trupa Lorna Shore A Lansat Single-ul „Pain Remains I: Dancing like Flames” - Contemporary-Establishment

Trupa Lorna Shore A Lansat Single-ul „Pain Remains I: Dancing like Flames”

Trupa Lorna Shore continuă să impresioneze, găsind mix-ul perfect între stilul deathcore și părți melodice, pe noul lor single „Pain Remains I: Dancing Like Flames”. Cântecul poate fi privit drept o baladă deathcore, cu momente solemne, înainte ca furia să se dezlănțuie.

Piesa face parte de pe cel de-al patrulea album Pain Remains. Trupa spune despre “Pain Trilogy“, că este o poveste în trei părți, care se concentrează pe etapele durerii și vulnerabilității umane.

carturesti.ro

Pain Remains I: Dancing like Flames” începe cu personajul principal, care se indragostește de o persoană pe care o visează constant. El decide să transforme această realitzate, într-un scop suprem, în ciuda faptului că această apropiere de obiectivul său, nu face decât să îl îndepărteze de mai mult de realitate.

Trupa ajută povestea cu un videoclip uimitor, regizat de David Brodsky pentru MyGoodEye. Oferă o combinație de imagini cu trupa, cântând pe un fundal întunecat, luminat de fulgere, cu elementul narativ ce urmărește imaginea unui bărbat, ce reflectează la momente mai fericite…asta pe patul unui spital.

Vezi videoclipul mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns