We Singing Colors a lansat videoclipul piesei De Noi - Contemporary-Establishment

We Singing Colors a lansat videoclipul piesei De Noi

Ți-ai imaginat vreodată că lași totul în urmă și pleci unde vezi cu ochii, fără gând de întoarcere? Că deodată te trezești plutind într-o mașină deasupra locurilor care păreau că te țin în loc de prea mulți ani?

Hai să intri în călătoria imaginară cu desprindere de la sol a celor de la We Singing Colors, prin cel mai  recent videoclip proaspăt lansat, pentru piesa De Noi. Este totodată primul videoclip regizat de Andrei Hațegan, jumătate din duo-ul bucureștean, lansat pe scena muzicală autohtonă în 2011.

De câțiva ani mă tot gândesc să mă ocup de regia unui videoclip și după mai multe încercări și colaborarări pe diverse scenarii la clipurile anterioare, acum chiar am reușit să duc treaba la capăt. Eu sunt fan locuri mișto prin care mă plimb, iar Roxana voia de mult ceva de studio, așa că am încercat să le împac pe ambele. Mulțumesc mult celor de mai jos, care au făcut să arate totul foarte bine și sper să mai urmeze multe de acum încolo – Andrei Hațegan

Mihai Dragolea – camera / DOP

Dan Safta @thepostoffice – Edit

Stefania Grigorescu – Colorizare

Mihaela Mago – VFX Artist

Locație interior – @ALTstudio

Piesa De Noi a fost produsă, înregistrată, mixată și masterizată de Daniel Olteanu la Inspirat Studio.

Următorul concert We Singing Colors va fi pe 18 septembrie în cadrul Wishfest, București.

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova, totul culminând cu al doilea album, Lone Learner, lansat în 2018.

Trupa poate fi urmărită pe

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

consumer.huawei.com

2 gânduri despre “We Singing Colors a lansat videoclipul piesei De Noi

Lasă un răspuns