Trupa Placebo Lansează Coverul După Clasicul Tears For Fears, Shout - Contemporary-Establishment

Trupa Placebo Lansează Coverul După Clasicul Tears For Fears, Shout

După cel de-al optulea album (unul excelent de altfel) lansat acest an și intitulat Never Let Me Go, trupa Placebo, ne mai încântă cu un cover în stilul industrial a clasicului single de la Tears For Fears, Shout.

Discutând despre motivul pentru care au abordat acest hit din 1984, extras de pe albnumul Tears For Fears, Songs From The Big Chair – vocalistul Placebo, Brian Molko explică:

“La mijlocul anilor ’80, când eram adolescent, melodia Shout de la Tears For Fears a servit ca parte a trezirii mele politice. Astăzi îmi dau seama că ar putea fi vorba despre orice înfurie și frustrează o persoană. Pentru mine este o chemare la arme, o chemare la libera exprimare, la a spune propriul adevăr.”

Ofertă – Middle-earth: Shadow of War (Definitive Edition) Steam Key GLOBAL

“În timp ce privesc generația fiului meu devenind mai politizată și lumea ce continuă să se prăbușească în jurul nostru, am vrut să-i ofer lui și contemporanilor săi un imn de protest, deoarece se pare că ei sunt în mare parte, cei care au încă, capacitatea de a ne salva de noi înșine.”

“Esența piesei Shout ca melodie, este simplitatea sa, există un feeling foarte natural să interacționezi cu ea. Acest strigat împotriva apatiei, va oferi, sperăm noi, un context pentru cei care vor să își exprime furia. Sau pur și simplu oferă un fel de catharsis. Cu siguranță pentru mine, asta face această piesă.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni așa ca site-ul functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns