Bucharest International Experimental Film 2022 - contemporary-Establishment

Bucharest International Experimental Film 2022

Ediția a 12-a / 27 septembrie – 2 octombrie 2022

Filmul de avangardă se întoarce în cinema la cea de-a 12-a ediție BIEFF. 

Între 27 septembrie și 2 octombrie, evenimentul care celebrează noile forme de explorare a limbajului cinematografic aduce pe marile ecrane cele mai apreciate experimente cinematografice ale anului. 

Handle with care –tema în jurul căreia va fi construită experiența de festival în 2022, propune o explorare a  vulnerabilităților noastre individuale și colective. Întreaga selecție de filme pune în centrul său noțiunea de grijă înțeleasă ca liant pentru fracturile și rupturile sociale și naturale, politice și culturale cu care se confruntă umanitatea astăzi.

Citește și – Câteva cascadorii care aproape au omorât actori celebri în timpul filmărilor

Printre noutățile absolute ale ediției se numără Competiția Internațională de Lungmetraj, prezentată în premieră în istoria festivalului. La rândul ei, Competiția Internațională de Scurtmetraj are parte de o adevărată transformare în 2022. Pentru prima dată în istoria sa, selecția – care până nu demult reprezenta rezultatul unui proces curatorial, a fost realizată anul acesta în urma unui apel de înscrieri, deschis artiștilor din întreaga lume.

BIEFF 2022 se va desfășura la Cinemateca EforieCinema Elvire Popesco și la Muzeul Național de Artă Contemporană.

Pentru a savura experiența completă de festival, BIEFF îți pune la dispoziție o serie de abonamente cu acces nelimitat la evenimentele din programul ediției. Costul unui Full Pass, disponibil în ediție limitată exclusiv pe platforma Eventbook, este de 100 de lei, și asigură acces la toate proiecțiile pentru o singură persoană.

Studenții U.N.A.T.C și UNARTE vor avea acces gratuit la toate proiecțiile din programul ediției, în limita locurilor disponibile.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic