Trupa The Cult Lansează Single-ul "A Cut Inside" Și Anunță Detalii Despre Noul Album - Contemporary-Establishment

Trupa The Cult Lansează Single-ul „A Cut Inside” Și Anunță Detalii Despre Noul Album

Nimic nu este mai profund decât o rană interioară, emoțională și asta este ceva ce trupa The Cult întruchipează în cel mai recent single al lor „A Cut Inside”. Cu nuanțe tribale, noua piesă este cea de-a doua lansare de pe cel de-al unsprezecelea album de studio al trupei, Under the Midnight Sun.

Noul material este însoțit și de un videoclip foarte artistic și psihedelic, ce prezintă siluetele membrilor trupei, ce cântă pe un fundal roșu aprins, cu nuanțe de albastru mat. Uimitorul clip pentru „A Cut Inside”, a fost regizat de Juan Azulay, iar dacă îți place piesa o poți asculta și aici.

A Cut Inside” urmează single-ul de debut, recent lansat „Give Me Mercy,” oferind un puternic teaser, pentru sound-ul viitorului album.

Ctește și – Cele mai dubioase lucruri pe care le-au găsit oamenii în mâncarea lor

ro.kvantumsport.com/

Pentru albumul Under the Midnight Sun, vocalistul Ian Astbury s-a inspirat de o zi aparent nesfârșită în timpul vizitei sale în Finlanda. În timp ce se plimba pe terenul unde avea loc festivalul Provinssirock, Astbury a notat pe o foaie „midnight sun„, un fenomen ce a vea loc în acel moment.

„Este trei dimineața, soarele rasăre și în jurul meu sunt toți acesti oameni frumoși în acest moment minunat.” își amintește artistul. „Oamenii stau întinși pe iarbă, se iubesc, beau, fumează, se distrează. Erau șiruri de flori în fața scenei. A fost un moment incredibil”.

Noul album, Under the Midnight Sun, a fost produs de Tom Dalgety și este programat pentru lansare pe data de 7 octombrie prin Black Hill Records.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni așa ca site-ul functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic