Ville Valo a Lansat Single-ul "Echolocate Your Love" - Contemporary-Establishment

Ville Valo a Lansat Single-ul “Echolocate Your Love”

În anul 2020, vocalistu HIM, Ville Valo a revenit în lumina reflecoarelor ca și VV cu trei piese noi. Apoi în această primăvară, artistul a revenit cu melodia “Loveletting” de pe viitorul album VV, Neon Noir. Săptămâna aceasta a apărut o nouă piesă de pe Neon Noir intitulată “Echolocate Your Love“.

Valo a declarat despre piesă: “Este un ghid sonor, pas cu pas despre cum să supraviețuiești și să te bucuri de tărâmul VV, de abundența sa și de lucrurile care apar în bezna nopții. Este un maraton lacrimogen, o combinație între Robert Smith si Ozzy, cu un strop de speranță.”

Oferta De la 310 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejunIstanbul

în aprilie, vocalistul a mai explicat: “Oricât de distractive au fost ritualurile de înmormântare din HIM, mi-a trebuit ceva timp să îmi ies din umbra acelei trupe și să găsesc o scuză pentru a reveni pe scenă.”

Mai multe detalii despre Neon Noir vor apărea în “cel mai scurt timp“. Este așteptat să fie lansat undeva în 2023.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

dynutrition.ro

Lasă un răspuns