Devin Townsend a lansat single-ul "Moonpeople" - Contemporary-Establishment

Devin Townsend a lansat single-ul “Moonpeople”

În ultimul an prolificul artist de progressive metal, Devin Townsend a tot anunțat lansarea viitorului său album intitulat Lightwork. Astăzi avem prima degustare de pe viitorul material, intitulată „Moonpeople”.

Single-ul îl găsește pe Townsend explorând spații ambientale de art-rock cu părți melodioase și refrenuri epice, ajungând în cele din urmă la riff mai heavy, cu care de altfel ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Comandă – Fortnite – Rebirth Harley Quinn Skin (DLC) Epic Games Key GLOBAL

Lightwork urmează să fie lansat pe data de 28 octombrie, iar Townsend a spus într-un comunicat de presă că “deja suntem familiarizați cu munca sa, iar Lightwork nu va fi o surpriză.

În esență Lightwork este un album orientat mai mult spre . Un pic mai direct și mai simplu decât multe din materialele lansate în ultima vreme.” a continuat el. “După Empath și The Puzzle, lucrurile s-au cam întors în direcția unor aranjamente mai tradiționale pentru Lightwork. Din punct de vedere liric, face aluzie la luptele pe care le-am dus în ultimii ani.”

Pe data de 29 mai anul acesta Devin Townsend a concertat în deschiderea titanilor de la Dream Theater la Arenele Romane București. Mai jos poți vedea un clip live cu piesa Deadhead.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

dynutrition.ro

Lasă un răspuns