Parkway Drive lansează o baladă absolut minunată, Darker Still - Contemporary-Establishment

Parkway Drive lansează o baladă absolut minunată, Darker Still

Înainte de lansarea ce va avea loc luna viitore, trupa Parkway Drive revenit cu un alt nou single de pe viitorul album Darker Still.

De data aceasta, titanii metalului australian, au lansat o piesă cu un titlu absolut masiv, după cum vei auzi – și după cum a declarat recent vocalistul Winston McCall – nu seamănă cu nimic din ceea ce au făcut până acum.

“Dragoste. Timp. Moarte” spune vocalistul într-un comunicat.

“Marile elemente definitorii ce alcătuiesc existența noastră. Acest cântec începe cu cele mai simple sunete și reprezintă aceste elemente pe măsură ce călătoria muzicală crește pentru a atinge un crescendo amărui, înainte de a se confrunta cu sfârșitul inevitabil. Noaptea devine din ce în ce mai întunecată.”

Comandă – Saints Row IV: Re-Elected & Gat out of Hell (Xbox One) Xbox Live Key EUROPE

Se pare ca acestă piesă este încercarea trupei de a crea ceva în genul Nothing Else Matters de la Metallica sau November Rain de la Guns N’ Roses.

Winston a devăluit:
“Este ceva ce nu am mai încercat până acum. Este o provocare, iar de când am început această trupă, am avut piese care erau dincolo de ce puteam la acel moment, dar le-am ținut deoparte pentru momentul potrivit. Acum am ajuns în acel punct.”

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

carturesti.ro

Lasă un răspuns