Galerie Foto: Living Rock Vestival - Day 2 - Contemporary-Establishment

Galerie Foto: Living Rock Vestival – Day 2

Salutare de la mare. M-am întors cu o galerie foto faină. Și anume de la ziua a doua a Festivalului Living Rock, ce a avut loc în comuna Tuzla pe data de 20 august. Spre rușinea mea la celelalte ediții nu am reușit să ajung, dar nu e bai, mai bine mai târziu decât niciodată.

De cum am ajuns, am avut cumva sentimentul că aș fi ajuns într-o Vamă Veche de altadată, dintr-un univers paralel și o galaxie îndepărtată, la un Stuffstock mult mai bine organizat, unde gasisem tot ceea ce aveam nevoie.

Am avut loc de camping, am avut loc pentru rulote, am avut parcare, am avut mâncare (și băuturp pe alese), standuri de merch, organizatori draguți, public fain, multă energie pozitivă și nu în ultimul rând muzica foarte, foarte marfă.

Comandă – Assassin’s Creed: Origins Uplay Key EUROPE AICI

Locația este una salbatică, unde sentimentul de libertate este la el acasă, iar marea privită de pe deal îți taie pur și simplu răsuflarea.

Pe scenă au urcat în ordinea numerelor de pe tricou trupele E.M.I.L., Luna Amară, The Mono Jacks și formația COMA de la București, ce au făcut show-uri absolut excepționale (să ne înțelegem, nu că nu m-aș fi așteptat la asta).

Usor și fără nici o grabă, eu m-am plimbat printre oameni și am tras niște poze ici și colo, pe care te invit să le răsfoiești în galeria de mai jos.

Una peste alta, frumos la Living Rock Festival, venim și la anu’.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

bauturialcoolice.ro