THE CASE a lansat “Fever”, o drumeție personală către un univers în transformare - Contemporary-Establishment

THE CASE a lansat “Fever”, o drumeție personală către un univers în transformare

Trupa timișoreană de rock alternativ THE CASE revine cu un nou single intens ce îmbracă emoția într-o mantie compozițională cu o cromatică cât se poate de complexă. “Fever” este o călătorie abruptă pe cărări umbrite de freamăt, o drumeție personală către un univers interior în transformare.

Piesa își exprimă personalitatea în tonuri care te transpun în situații diverse și te prind când într-o calmitatea hipnotizantă, când într-un vortex sonic exploziv, mai ales în partea de refren. O țesătură instrumentală atent croită care te îndeamnă să îți eliberezi simțurile de haina prăfuită a rutinei și să probezi noile tendințe, unele moderne, cu linii ușor agresive, de inspirație grunge.

Explorarea asta a instrumentului muzical ca aparat de transmitere al unor vibrații mai mult decât sonore este un aspect la care THE CASE pare să adauge constant noi elemente. Un proces ca un soi de studiu de laborator ce are o evoluție care se întinde pe mai multe layere și în mai multe forme de limbaj artistic. O transformare, nu neapărat categorică, însă substanțială, mai ales de când timișorenii au ales să colaboreze cu producătorul italian Enrico Tiberi.

Citește și – Tipuri de sunete ce îți pot influența emoțiile

“Fever” dezvoltă o tensiune și o energie ce te implică și te consumă în același timp, într-un fel de jogging interior ce îți repune trăirile în mișcare. Te conectezi, astfel, la simțuri, la febra energiilor universale prin pulsațiile sunetului. Iubirea, căci despre aceasta este vorba, reprezintă, de cele mai multe ori, o prelungire a ego-ului, un braț care se întinde către lume atât pentru a oferi, cât și pentru a lua.

Plecând de aici, THE CASE declară că, “Fever este despre trecerea timpului. Despre încercările nerealizate de a corela calitatea unei relații cu durata și intensitatea acesteia. Este despre fericire, despre tristețe, despre despărțire și despre iertare. Dacă e să îi asociem doar un cuvânt, atunci este despre iubire.”

În momentul de față, THE CASE lucrează la un nou material full-length și urmează să lanseze un nou single, al treilea, lucrat în colaborare cu Enrico Tiberi. Piesa “Fever” se bucură de un lyric video cinematic realizat de Cristian Paroș care a creat un storyline neobișnuit de viu pentru o expunere vizuală de acest gen.

Piesa FEVER poate fi ascultată și pe:

Spotify: https://open.spotify.com/track/5EghLMaHBOBzWHoOi2BnoA?si=8640313b05de4822

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

manukashop.ro

Un gând despre “THE CASE a lansat “Fever”, o drumeție personală către un univers în transformare

Lasă un răspuns