Vezi incredibilul show a celor de la Korn de la festivalul Woodstock '99 - Contemporary-Establishment

Vezi incredibilul show a celor de la Korn de la festivalul Woodstock ’99

În anul 1999, trupa Korn era pe val. Pe cel mai înalt val. Odată cu succesul ulterior al albumului Follow the Leader, ce fusese lansat cu un an înainte, pionierii nu-metal erau acum pe piață cu un stil de muzică, complet nou și heavy, captivând atenția unei generații întregi în acest proces.

Deși este umbrit de finalul catastrofal al festivalului Woodstock ’99, set-ul feroce a celor de la Korn a fost un moment culminant și unul dintre cele mai bune show-uri ale lor.

Comandă – The Quarry (PC) Steam Key EUROPE

După cum au fost de acord toți cei care vorbesc în noua serie de documentare de pe Netflix, Trainwreck: Woodstock ’99, Korn a fost trupa pe care majoritatea publicului de 250.000 de oameni, a fost cel puțin încântată să o vada în prima zi. Jonathan Davis, care a fost intervievat, își amintește că era anxios și entuziasmat în același timp. Își amintește impactul emoțional la vederea mulțimii din fața scenei. “Când îi vezi cu ochii tăi de acolo de sus, este de 100 de ori mai șocant.” își amintește Davis. “Mă uitam în zare și vedeam valuri de oameni ce se unduiau, în timp ce sunetul ajungea până în spate.”

Setul uluitor de 13 piese a celor de la Korn a culminat cu o interpretare fără restricții a piesei „My Gift to You”, pe care au deschis-o cu intro-ul piesei „Seasons in the Abyss” de la Slayer și s-a încheiat cu Davis prabușindu-se pe scenă, după ce a dat 110 % din el.

“În acel moment am simțit că am făcut ceva cu adevărat incredibil.” declară el în Trainwreck: Woodstock ’99.

“We kicked that ass.”

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

carturesti.ro

Lasă un răspuns