Trupa In Flames a lansat single-ul "The Great Deceiver" - contemporary-Establishment

Trupa In Flames a lansat single-ul “The Great Deceiver”

Single-ul din iunie a celor de la In Flames, “State of Slow Decay“, ne-a arătat că vor urma piese heavy rău. După cum a spus atunci, vocalistul Anders Fridén, piesa “include toate elementele In Flames cunoscute. Dar este mai mult decât o melodie, este un fuckin’ statement.”

Acea declarație este încă valabilă cu “The Great Deceiver“, care conține riff-uri și mai zdrobitoare, care duc mai mult spre sound-ul melodic death-metal, cu care veteranii suedezi și-au sși făcut un renume. Ascultă mai jos piesa.

The Great Deceiver‘ s-a născut din frustrare – practic o reacție la ceea ce noi numim false flags. Dar de atunci a adăugat mai multe semnificații. Există un vers care spune și credem că asta vorbește mult despre ceea ce se întâmplă în mediul online, între oameni, între națiuni, etc. Suntem mai divizați decât în orice perioadă, dar în același timp putem comunica mai ușor decât în orice alt moment din istorie'”.

Comandă – Chivalry 2 Steam Key GLOBAL

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns