Galerie Foto: Jazz, Blues & More at Cultură La Liman - Contemporary-Establishment

Galerie Foto: Jazz, Blues & More at Cultură La Liman

Sâmbătă 30 iulie 2022 a avut loc a doua zi din festivalul Jazz, Blues & More din cadrul proiectului Cultură la Liman ce a avut loc în satul 2 Mai.

Seara a fost un perfectă cu artiști de excepție și public de calitate. Pe scenă au urcat:  Mike Godoroja and The Blue Spirit, Foxy Lady Band, Rareș Totu’s Midnight Sun și Vali Răcilă.

Cultura la liman” – un proiect al Primăriei Limanu, conceput pentru a impulsiona viața culturală a satului 2 Mai, o localitate cu tradiție pentru comunitatea artiștilor români.

În urmă cu 20 de ani, satul pescaresc 2 Mai era recunoscut ca reședință de vară a artiștilor. Povestea trebuie să meargă mai departe! “Cultura la liman”, înseamna , de fapt, o serie de evenimente susținute de Primăria comunei Limanu, ce au ca scop principal promovarea artiștilor, a valorilor culturale autohtone dar și a satului 2 Mai ca “hub” al culturii pe litoralul românesc.

Vezi galeria foto mai jos:

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns