Vița de VieBackyard Season 2022 - 10 august 2022 - Contemporary-Establishment

Vița de Vie Backyard Season 2022 – 10 august 2022

  • Expirat Halele Carol, București
    Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
  • miercuri, 10 august, ora 20:00

Backyard Season este seria anuală de concerte pe timp de vară ce-ți aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară. Sezonul cu numărul 7 din București se va desfășura la Expirat, Halele Carol, cum probabil deja te-ai obișnuit în ultimii ani.

Artwork: Mircea Popescu

Povestea fără sfârșit Vița de Vie, începe în 1996, cand cincioameni mânați de dorința muzicii s-au adunat într-o zi să-și unească idealurile. Un an mai târziu, alături de un Despot tănăr și necopt, formația reușește prin albumul „Rahova” să se facă auzită printre trupe ca Holograf sau Timpuri Noi. Cu al doilea album, „ Fenomental” se intalează pe piața muzicală românească definitiv și ia naștere legendarul „Basul și cu toba mare”. Pe parcursul următoarelor 7 albume, Vița de Vie evoluează cochetând cu diverse genuri muzicale, de la alternative la rapcore, nu metal, jazz, reggae și acoustic. Înaventura lor muzicală au colaborat cu artiști de seamă precum K-gula, Ganja, Parazitii și SuiePaparude în scopul lor de a ridica muzica trupei la un alt nivel artistic prin stiluri îndrăznețe și a bordării inovative.

Hit-uri consacrate precum „Basul și cu toba mare”, „Sunetulmai tare”, „Praf de stele”, „Varză”, „Beat mort”, „Haihui” sunt adesea întâlnite în concertele marca Vița de Vie, mereu live, mereu oferind publicului o prestație de excepție prin sunetul lor, carisma și abilitățile nesămuite în muzica proprie cu care ne încântă de fiecaredată

Decibelii nu ating niciodată cote alarmante în concerteleVița de Vie, cu cât mai tare cu atâtmai bine, sunetul de calitate îmbracă urechile fanilor într-un veșmânt al energiei și al emoției pure, unde fiecare notă se unduiește cu ușurință și contribuie la un tot unitar unic spre satisfacerea totală a publicului însetat de artă.

Citește și – Cinci dintre cele mai suspecte morți ale unor muzicieni, din toate timpurile

Copiii sub 12 ani au accesgratuitatâttimpcât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. 

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns