Trupa EYEDROPS A Lansat Videoclipul Pentru Piesa Greșim Împreună - Contemporary-Establishment

Trupa EYEDROPS A Lansat Videoclipul Pentru Piesa Greșim Împreună

Bucureștenii de la trupa EYEDROPS au lansat videoclipul pentru single-ul “Greșim împreună”. Băieții au postat melodia pe rețelele de socializare, însoțită de următorul mesaj:

Se spune că nu e deloc bine să scoți piese noi în iulie-august, fiindcă nu e nimeni atent. Însă cum doar greșind înveți… Iată cea mai nouă dintre greșelile nostre. Sperăm să vă fie de folos!

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau “Mai Stai”.

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Comandă – Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (PC) Ubisoft Connect Key EUROPE – Aici

Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Imediat după aceasta, trupa a lansat un nou concept de concert: Silent Concert – o premieră totală, un concept ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Cu această ocazie, în noiembrie 2017, formația Eyedrops a susținut un discurs în cadrul TEDx Sibiu, prezentându-și astfel noul concept.

În 2019, trupa EYEDROPS a anunțat începerea celui de-al doilea album – Albumul Fără Sfârșit – care va fi un lung șir de piese lansate pe măsură ce sunt compuse, și care se va întinde pe întreaga existrență a trupei.

Cea mai nouă dintre piesele EYEDROPS se intitulează Altundeva, ea fiind cea de-a șasea din cadrul Albumului Fără Sfârșit.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

 

manukashop.ro

Lasă un răspuns