Galerie Foto: byron Live at Cultură La Liman - Contemporary-Establishment

Galerie Foto: byron Live at Cultură La Liman

Cultura la liman” este un proiect al Primăriei Limanu, conceput pentru a impulsiona viața culturală a satului 2 Mai, o localitate cu tradiție pentru comunitatea artiștilor români.

Vineri 22 iulie trupa byron a concertat într-un format acustic-ish. Concertul a fost plin de energie pozitiva și presărat cu glume atât din partea trupei cât și din partea fanilor numeroși, strânși pentru a-și susține trupa preferată.

byron este o formație de rock alternative/fussion, formată în anul 2006, în București, Romania. Dan Byron (pe numele real Daniel Radu), a fost membru al trupelor Urma și Kummm, iar apoi a dezvoltat inițial un proiect solo, dar nu peste mult timp a devenit o trupă în toată regula.

Muzica lor este greu de definit, îi putem spune rock și atât, dar asezonat cu o mulțime de influențe din diferite zone muzicale, în principal blues, rock progressive și jazz.

Versurile trupei ating subiecte complexe dar se axează mult pe aspectele omului modern.

Intrarea la concert a fost liberă.

Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” este un proiect cultural co-finanțat de Ministerul Culturii și realizat cu sprijinul Primăriei Limanu.

Vezi mai jos galeria foto a serii byron Live at Cultura la Liman 2022.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Un gând despre “Galerie Foto: byron Live at Cultură La Liman

Lasă un răspuns