WTF - Way Too Far Rock Festival 2022 - 26-28 august - Contemporary-Establishment

WTF – Way Too Far Rock Festival 2022 – 26-28 august

După Barcelona (Spania), Cruz Qebrada (Portugalia), Orange (Franța) și Dinkels (Germania), următoarea destinație a trupei Within Temptation, în turul din această vară, este Bistrița, la a patra ediție a festivalului WTF – Way Too Far Rock Festival. Gotthard, Katatonia, AlternosferaDirty ShirtImplant pentru Refuz, Sinoptik, E-an-na și alte trupe completează line-up-ul acestei ediții.

WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial“ își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio – Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. RESIST este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”
Transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei!

WTF – Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează, în vara aceasta, o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei – brand-ul județului. Are loc în perioada 26-28 august în Parcul Industrial din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, din nordul țării.
Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, ca un manifest pentru evenimente de calitate și muzică bună . Este, din punct de vedere artistic, un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Cele trei ediții ale festivalului au  cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară.  #WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de festival sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite!  Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al festivalului, https://wtfrockfest.ro/
PRODUCȚIE  
Ediția din 2022 a festivalului WTF Rock Fest va reprezenta o producție de amploare,  cu 3 scene și  echipamente scenă-sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock  din lume.  

Citește și – Câteva melodii care spun povești tulburătoare și terifiante

CE POȚI FACE LA FESTIVAL  
Locul de desfășurare a festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Pe lângă trei zile de muzică bună, invităm lumea să descopere aventura  în mijlocul naturii, în locurile de camping, pe traseele noastre de drumeție, mountain bike, off road. De asemenea, participanții se vor putea bucura de o mulțime de activități de entertainment, dar și de câteva  a evenimente pline de adrenalină:, cum ar fi un Show Monster Truck sau zboruri de agrement cu avioane ușoare și elicoptere.  

FOOD & DRINK  
Zona de food, drink & coffee  a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară. De asemenea, puteți gusta berea noastră, WTF, produsă cu mândie în Bistrița-Năsăud sub brand-ul MUSAI.  

CAMPING 
Un camping cu o capacitate de 5000 de persoane va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile. Toate abonamentele includ acces la camping.  

Programul pe zile
26 august

Revolver
7 Pași
Hteththemeth
Implant pentru Refuz
Dirty Shirt
Gotthard

27 August

NOR
Dash the Effort
Magnetic
E-an-na
Sinoptik
Katatonia

28 August

Viper Soup Complex
Aether
Transylmania
Project Renegade
Alternosfera
Within Temptation

ACCESUL COPIILOR  

Copiii care NU au împlinit încă 12 ani au accesul GRATUIT în cadrul festivalului sau unei zile a festivalului, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet/abonament valabil sau o invitație. Pentru copiii minori care au nevoie de bilet, puteți opta pentru abonamentele FAMILY care oferă un preț avantajos familiilor care vor să se bucure de muzică alături de copiii lor!  

Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet si în format electronic pe http://www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns