Vadoo Chill Fest 4 - 19-21 august - Contemporary-Establishment

Vadoo Chill Fest 4 – 19-21 august

Vara asta ne revedem în inima naturii pentru cea de a 4-a ediție Vadoo Chill Fest!

Hai să petrecem împreună 3 zile și 2 nopți pline de gooood vibes! Să ne reconectăm cu natura, cu noi, și să dansăm până la răsărit alături de oamenii dragi, să ne redescoperim spiritul artistic, să fim liberi, să ne bucurăm de fiecare clipă într-o locație idilică la doar 3 ore de București!

CÂND?
19 – 21 august 2022

UNDE?
NewOld Village 
Vadu Oii, Jud. Buzău

CE SE AUDE?

Stiluri muzicale care se vor contopi într-o experiență auditivă next level în amfiteatrul natural de la Vadoo! Avem parte și de chill dar și de maximă energie!

Vei auzi jazz, classic, alternative, reggae, dnb, electro și hip-hop cu influențe din folclorul românesc! Uite cine ne cântă și încântă:

Pe scurt, goood vibes only! 

ACTIVITĂȚI
Vom începe fiecare zi pe chill, cu activități care să ne reconecteze. Cu noi, cu
natura, cu cei din jur.
Yoga
Ateliere de percuție
 Tattoo area
Artă contemporană
Alee senzorială
Desen mandale
Olărit
Atelier de juggling
Chill Zone
Cayak & Rafting
Ateliere de sustenabilitate și reciclare


MÂNCARE & BĂUTURĂ
Avem numai bunătăți pentru voi la bucătăria din poiană cu o gastronomie inspirată din tradițiile locului, dar adusă în zilele noastre într-o formă ce îți va oferi o adevărată experiență culinară. Vor fi alături de noi și prietenii noștri de la Frenchie’s Happy Van cu bunătăți vegetariene și nu numai. ????

Băuturile? Licori magice construite cu pasiune și măiestrie de profesioniști cu ingrediente organice și siropuri home-made original signature care vă vor surprinde, vă vor răcori și vă vor da poftă de viață și de dans. 

CAZARE
La cort, free pe baza biletului de festival care include și accesul la utilități;
sau la căsuțe și pensiunile din zonă (Vadu Oii, Gura Teghii, Varlaam).
Poți opta și pentru glamping Green Camp – la 2 km de locația festivalului.

♻️ Good to know: together we can make it kinder!
Respectul pentru natură este una dintre principalele noaste valori, pe care încercăm să o cultivăm în fiecare gest, we bet that eco-friendly double the fun!

☀️☀️☀️
Bring your friends, we’ll take care of the rest!

It’s all about good vibes!

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/vadoofest
și în curând pe www.vadoochillfest.ro

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns