Living Rock 2022 / 19-21 august - Contemporary-Establishment

Living Rock 2022 / 19-21 august

  • Plaja Tuzla, Tuzla (Constanța)
  • 19-21 august

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Te așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla.

Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt – plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se va întâmpla a 3-a ediție a festivalului Living Rock, dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber.

Living Rock 2022 va avea loc în weekend-ul 19-21 august, iar primii artiști confirmați în line-up sunt preferații publicului de la ediția de anul acesta: BalthazarVița de VieThe Mono JacksComa, Robin and the Backstabbers, Silent Strike, Luiza Zan, Bogdan Simion! Bineînțeles, lista formațiilor nu se oprește aici și vom anunța nume noi în curând – fiți pe fază

Acces festival & camping
Accesul la festival se va face pe bază de abonament pe 3 zile. În luna iunie, abonamentele de 3 zile au preț special presale de 250 de lei.

Accesul în camping-ul Living Rock se face pe baza unui bilet de camping în valoare de 20 de lei per persoană, valabil în toate cele 3 zile de festival.

Camping-ul este destinat și celor care vin cu rulota. Taxa de acces pentru o rulotă este de 50 de lei pe toata durata festivalului. Persoanele care vor sta în rulotă trebuie să își achiziționeze și bilete de camping în valoare de 20 de lei de persoană, valabile în toate cele 3 zile de festival.

Mai multe detalii despre festivalul Living Rock se pot găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

maranc.ro

Lasă un răspuns