Concert KEMPES // ALTAR // ZOB Live in Quantic București - 30.07.2022 - Contemporary-Establishment

Concert KEMPES // ALTAR // ZOB Live in Quantic București – 30.07.2022

  • Quantic, București
  • Intrarea Grozavesti 82, 060752
  • sâmbătă, 30 iulie

Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.


Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.


Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Altar e o formație românească de thrash metal, înființată în 1991 la Cluj. În 1993 au lansat primul album, care devine în curând cel mai bine vândul material de rock de după 1989. În 1995, trupa e desemnată „cel mai bun grup rock din România”, iar cel de-al doilea album primește titlul de „cel mai bun album al anului”. De atunci și până în present, Altar a mai fost nominalizată la premiile MTV, a cântat pe aceeași scenă cu Iron Maiden și Anathema, a susținut concrete în afara țării și e una dintre cele mai longevive trupe de rock din România.

Citește și – Cele mai funky linii de bas din toate timpurile


Zob revin și ei pe scena Quantic și o să se lase cu purtat printre nori. Încă puțin și împlinesc 30 de ani de la debut și au în spate premii, nominalizări, apariții la numeroase festivaluri și imnuri precum „Arată-mi”, „Printre nori” sau „Cântec de dragoste”.
* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.


Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.


În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.


Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

maranc.ro

Lasă un răspuns