Water Fest Ceahlău 2022 - Contemporary-Establishment

Water Fest Ceahlău 2022

Water Fest Ceahlău este un festival aflat la a patra ediție, în care găsești muzica folk, rock, blues și sporturi de apă pentru toate vârstele.

Water Fest 2022 ofera un weekend prelungit în care familiile își pot petrece timpul distrându-se împreună pe malul Lacului Bicaz și în același timp la poalele muntelui Ceahlău.

Citește și – Câteva imagini discutabile despre fenomene inexplicabile

În cadrul festivalului se organizează competiția de vâslit canotci 10+1 susținută de Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23, la care te asteptam sa te inscrii.
Baza Nautică Green Ties de la Ceahlău pune la dispoziție echipament nautic (caiace, plăci SUP, bărci de pescuit), numai bune pentru antrenamentul de dinaintea competiției.

Programul Water Fest Ceahlău 2022:
Vineri 12 august:
Emerich Imre
Nightlosers

Sambătă 13 august:
Concurs de vâslit canotci de 10+1, organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Rowmania
Concert tribut Vali Sterian
Green Ties
Kempes

Duminică 14 august:
Radu Captari
Fără Zahăr
Scarlet Aura
*lista artiștilor care vor concerta este în completare, așa că fii pe fază, pentru că ți-am pregătit surprize tari!

Water Fest Ceahlau 2022, a anuntat ca toti participantii care vor cumpara abonamente la eveniment pana pe 1 August vor putea folosi gratuit echipamentul Bazei Nautice Green Ties Ceahlau, pentru a putea explora si cunoaste una dintre cele mai frumoase zone din Romania. Caiace, placi stand up paddle si stand up kayak, barci de pescuit, vor fi puse la dispozitia tuturor celor care vor sa vasleasca pe Lacul Bicaz. Prin aceasta, organizatorul isi doreste sa atraga un numar mare de iubitori de apa si sporturi nautice care sa arate importanta apei in dezvoltarea comunitatii.

Odata cu acest eveniment se va instala pe malul lacului o insula verde de selectare a deseurilor, care va avea o lungime de 5 metri, are trei compartimente, pentru carton, plastic si sticla si care va ramane in acel loc pana la terminarea sezonului turistic, apoi urmand sa fie imprumutata catre toti organizatorii de alte evenimente din zona. Competitia de vaslit canotci 10+1 Rowmania, organizata in evenimentul de la Ceahlau se adreseaza publicului de toate varstele, numarul maxim de echipe fiind de 27. Aceasta competitie initiata de regretatul nostru Ivan Patzaichin a devenit simbolul national al luptei impotriva poluarii si la fel constientizeaza asupra importantei apei in dezvoltarea comunitatilor. In concertele ce se vor desfasura in fiecare seara de festival au fost invitate numai trupe care au legaturi puternice cu acest concept ecologic, Green Ties, Kempes, Emeric Imre, Radu Captari, Fara zahar, Zband-trupa tribut Vali Sterian, Scarlet Aura si Nightlosers.

Un numar mare de cluburi de motociclisti vor veni in parteneriat ca voluntari pentru ecologizarea platoului unde se desfasoara evenimentul si a luciului de apa, aceasta actiune fiind organizata de White Knights MC Romania. In fiecare zi a festivalului 12,13 si 14 August, participantii se vor bucura de vaslit, de concerte, de ateliere pentru adulti si copii si de concursuri, pe malul celui mai mare lac de acumulare din tara, Lacul Izvorul Muntelui ( Bicaz ).

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

dynutrition.ro

Lasă un răspuns