Evenimente tragice și înfricoșătoare în care au fost implicate sucurile acidulate - Contemporary-Establishment

Evenimente tragice și înfricoșătoare în care au fost implicate sucurile acidulate

Evenimente tragice și sucuri acidulate? WTF..

Indiferent dacă te bucuri de o băutură răcoritoare clasica, o bere sau preferi o combinație mai specială, cum ar fi 7-Up Cherry sau Code Red Mountain Dew, există ceva inconfundabil de delicios în băuturile răcoritoare carbogazoase. De fapt, piața globală a băuturilor carbogazoase, a adus în anul 2019, 408,9 miliarde de dolari, și nu s-a oprit aici. Aceste băuturi sunt încă foarte populare pentru generațiile X și Y.

Cu toate acestea, după ce o să citești relatările tragice de mai jos, ce implică băuturi carbogazoase, este posibil să nu le mai privești în acelasi mod ca până acum.

Mountain Dew

Deși Montain Dew pe care îl știm astăzi, vine cu 35 de arome diferite și este sinonim cu “gamer fuel”, a fost de fapt creat cu un scop mult diferit. Frații Barney și Alley Hartman au început să își îmbutelieze sucul de lămâie în Knoxville, Tennessee, în anul 1932. Numele său a fost inițial un argou pentru moonshine și a fost creat pentru a se bea cu whiskey.

Pentru a face moonshine, este nevoie de un proces de fermentație, care crează alcool în două forme: etanol și metanol. Etanolul este variata ce poate fi băut, iar metanolul este toxic. Corpul uman transformă metanolul în formaldehidă. Formaldehida este apoi tranformată în acid formic, care în principiu otrăvește celulele corpului. Carburantul pentru mașinile de curse, conține aproape 100% metanol. Metanolul crează aceeași senzație de ebrietate pe care o dă și etanolul.

În timp ce metanolul este extrem de otrăvitor pentru organism, este ieftin și ușor de cumpprat, ceea ce poate fi atractiv pentru băutorii minori.

Patru adolescenți la o petrecere în 2016, au creat un mix mortal numit “Dewshine,” un amestec de Mountain Dew și metanol. Aceștia au creat mixul intenționat și l-au și băut.

Autoritatile au fost chemate la casa lui Logan Stephenson, în vârstă de șaisprezece ani, pe 21 ianuarie 2016, după ce acesta a fost găsit mort în patul său. Doar câteva minute mai târziu, au fost chemați și la casa celui mai bun prieten al său, J.D. Byram, deoarece intrase în convulsii. Byram a murit câteva zile mai târziu.

Suc de struguri

Ceva despre termenul “interzis“, pare să promoveze o dorință asiduă de a explora acel lucru, asta se întîmpla, mai ales când eram copii. Fie că este vorba despre o anumită cameră din casă, o zonă din cartier sau pur și simplu răsfățul preferat al unui adult, toți am fost vinovați la un moment, dat din cauza faptului că ne-am lăsat purtați de curiozitate. Cu toate acestea pentru Alexa Linboom, în vârstă de cinci ani, furtul unei sticle de suc de struguri, a costat-o viața.

Comandă – Far Cry 6 (PC) Uplay Key EUROPE – 21,65 EUR

Pe 1 ianuarie 2012, Alexa a furat “una sau două sucuri de struguri” de la mama sa vitregă Mary Vaughn și a fost forțată, să bea mai mult de doi litri de lichid, într-un interval de două ore, “drept pedeapsă“. Cantitățile excesive de lichid pe care le-a ingerat, au făcut ca nivelul de sodiu să scadă și creierul să se inflameze. Alexa a început să țipe de durere, iar mai târziu a intrat în stare de inconstiență, dar tatăl și mama vitregă, au mai așteptat câteva ore înainte de a o duce la spital.

A fost declarată în moarte cerebrală și scoasă de la aparatele ce o mențineau în viață, doar două zile mai târziu. Moartea ei a fost declarată omucidere și a fost infăptuită prin intoxicație acută cu lichide/apă. Atât tatăl ei Randall Vaughn, cât și mama ei vitregă, au fost condamnați la închisoare pe viață fără eliberare condiționată.

7-Up

Republica Dominicană este o țară de pe insula Hispaniola din Caraibe, și a devenit o destinație turistică, foarte populară, datorită peisajelor sale frumoase, opțiunilor de recreere multiple și culturii bogate. Înconjurată de Marea Caraibelor la sud și Oceanul Atlantic in Nord, pare a fi locul perfect pentru o vacanță de familie, o evadare romantică sau o nuntă pe malul mării.

Awilda Montes plănuise o evadare romantică în Republica Dominicană, cu iubitul ei în octombrie 2018. Cu toate acestea, șederea lor la Luxury Bahia Principe Bouganville Resort, a devenit rapid, orice altceva decât romantică. Montes era doar de câteva ore în stațiune, când a decis să ia o sticlă de 7-Up din minibar. La deschiderea sticlei, ea a observat că nu a făcut “fsss“, și a luat cu grijă o înghițitură. Ea a luat o gură de înălbitor, care i-a ars toată gura și limba, începând să scuipe sânge.

În timp ce conducerea resortului, a susținut că incidentul a fost o “încurcătură accidentală” și a încercat să îndrepte lucrurile, cu scuze publice, nopți gratuite și masaje în cuplu, acele “scuze” au avut un preț. Personalul hotelului ia cerut lui Montes să semneze o asumare a răspunderii, pe care a refuzat-o. Mai dubios este faptul ca și alți trei americani, au murit în aceeași stațiune. O femeie de 41 de ani, Miranda Schaup-Werner, a murit după ce a băut o băutură dintr-un minibar, iar un cuplu proaspăt logodit din Maryland a fost găsit mort în camera lor.

Suc dietetic

Sucurile dietetice au devenit populare pentru diabetici sau pentru cei ce doresc să-și scadă aportul de zahăr, deoarece sunt îndulcite cu substanțe precum aspartam sau sucraloză, în loc de zahăr. Cu toate acestea, în timp ce FDA a aprobat aspartamul pentru consumul uman, persoanele care suferă de fenilcetonurie (o afecțiune genetică rară, în care organismul nu poate descompune fenilalanina) trebuie să evite aspartamul, deoarece este foarte toxic pentru sistemul lor. Reacțiile alergice pot provoca o serie de simptome, cum ar fi umflarea buzelor, limbii sau a gâtului, umflarea glandelor salivare sau erupții pe piele.

Elizabeth Perkins suferă de fenilcetonurie și a apetrecut trei zile în comă, după ce i s-a servit suc dietetic, la un pub local, în loc de versiunea obișnuită de băutură, pe care a cerut-o la bar. După prima înghițitură, ea a știut că ceva nu este în regulă. Brusc i s-a făcut negru în fața ochilor, iar când și-a recăpătat conștiința, era în spital și trecuseră trei zile. Pentru majoritatea oamenilor, să li se sevrească suc dietetic, în loc de cel cu zahăr, este doar un inconvenient. Cu toate acestea, pentru cineva ca Perkins, această greșeală ar putea să o coste viața.

Pepsi

Rivalitatea între frați, este ceva obișnuit în gospodăriile cu mai mult de un copil, fie că este vorba de frați de sânge, frați vitregi sau chiar copii adoptați. Insultele, tachinarea sau chiar furtul jucăriilor sunt modalități comune, pe care frații și le fac între ei, pentru a atrage atenția mamei sau a tatălui. Pentru majoritatea fraților, rivalitatea se va diminua pe măsură ce cresc în vârstă și pot deveni cei mai buni prieteni. Dar pentru unii, competiția va continua pentru tot restul vieții.

Doi frați din New Jersey, se uitau împreună la un meci din campionatul NFC, când unul dintre ei, Michael Charles, s-a supărat că San Fransico 49ers pierdea și a luat ultima cutie de Pepsi. Când fratele lui Michael, l-a rugat să nu ia sucul, Michael a început să înjure și l-a lovit pe fratele său cu o țeavă în cap.

Michael și fratele său, au continuat scandalul, înjunghiindu-se unul pe celălalt cu cuțitele.

Michael a fugit de la locul faptei, iar poliția nu a reușit să îl găsească. Nu numai că a fost o manifestare violentă și ingrizitoare de rivalitate, între frați, care a mers prea departe, dar din păcate mama lor a fost martor la toată scena.

Coca-Cola

Consumul de suc acidulat, contribuie la peste 180.000 de decese, care pot fi prevenite, în fiecare an. Deși știm că consumul regulat de suc sau băuturi dulci, nu este bun pentru sănătatea noastră, există ceva inconfundabil de satisfăcător la o înghițirură rece, din băutura noastră preferată, mai ales într-o zi călduroasă. Cu toate acestea, pentru un tânăr de 22 de ani din Bejing, China, a alege să bea o sticlă răcoritoare de Coca-Cola, în loc de apă, într-o zi toridă, a fost o greșeală moartală.

Un bărbat din China, a băut o sticlă de 1.5 litri de Coca-Cola în 10 minute, într-o zi cu caniculă, pentru a încerca să se răcorească. La scurt timp după aceea, a început să se confrunte cu senzații de balonare și dureri abdominale, din cauza gazului din suc. A fost dus de urgență la spital, unde o scanare CT, a arătat ca într-adevăr avea o acumulare de gaze. Cu toate acestea, gazul nu era doar în intestine, ci fusese împins către vena portă.

Vena portă, este responsabilă cu trasportarea sângelui din tractul gastrointestinal către ficat. Gazul din vena portă, restrictionează fluxul de sânge către ficat, întrerupe aportul de oxigen,trimis către ficat, împiedicându-l să funcționeze corect și din cauza aceasta, provoacă moartea țesutului hepatic. În timp ce medicii au încercat să elibereze gazul din sistemul său și să-i administreze fluide și tratamente, pentru a-i proteja ficatul pe moarte, nu au reușit. A murit din cauza unei ischemii hepatice sub numele de “insuficiență hepatică”, din cauza lipsei de oxigen.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

2 gânduri despre “Evenimente tragice și înfricoșătoare în care au fost implicate sucurile acidulate

Lasă un răspuns