Casti audio in ear Beats Fit Pro, True Wireless, Noise Cancelling, Negru - Contemporary-Establishment

Casti audio in ear Beats Fit Pro, True Wireless, Noise Cancelling, Negru

Beats Fit Pro – adevarate casti wireless cu anulare a zgomotului, care se fixeaza confortabil la locul lor, indiferent de cum va miscati in timpul zilei.

Conceput pentru confort

Beats Fit Pro este echipat cu varfuri de aripi confortabile, cu fixare sigura, care se flexeaza pentru a se potrivi urechii tale. Designul universal al varfurilor de aripi a fost supus la testul suprem de catre sportivi de toate tipurile, astfel incat poti avea incredere ca aceste casti vor ramane in pozitie pe parcursul zilelor de lucru si al antrenamentelor.

Cele trei optiuni de eartips din silicon moale faciliteaza gasirea dimensiunii potrivite.

Pentru o potrivire confortabila si sigura, rasuciti usor castile inapoi si introduceti varful aripilor in partea superioara a urechii.

Controale la nivelul dispozitivului

Comenzile de pe dispozitiv va permit sa gestionati muzica, sa comutati modurile de ascultare, precum si sa preluati apeluri si sa activati asistentul vocal cu ajutorul butonului “b”.

Performanta de inalta calitate a apelurilor

Microfoanele duble de formare a fasciculului va localizeaza vocea, in timp ce un procesor digital elimina zgomotul extern si vantul, astfel incat vocea dvs. sa fie clara si usor de auzit.

Pana la 24 de ore de redare combinata

Castile au o durata de ascultare de pana la 6 ore (cu ANC activat), la care se adauga alte 18 ore oferite de carcasa de incarcare de buzunar.

Daca aveti nevoie de un pic de energie suplimentara, incarcarea Fast Fuel de 5 minute ofera pana la 1 ora de redare atunci cand bateria este descarcata.

Imbunatatit de cipul Apple H1

Utilizatorii de iOS se vor bucura de functii precum comutarea automata intre dispozitive, partajarea audio cu o alta pereche de casti Beats sau Apple AirPods si functia hands-free “Hey Siri ” pe dispozitivele Apple.

Compatibil cu Android

Beats Fit Pro se conecteaza cu usurinta la majoritatea dispozitivelor Apple si Android prin Bluetooth® chiar din cutie.

Cu aplicatia Beats pentru Android, vei beneficia de functii suplimentare, cum ar fi imperecherea cu o singura atingere, controale personalizate, niveluri ale bateriei, actualizari de firmware si un test de potrivire pentru a te ajuta sa obtii cel mai bun sunet si cea mai buna potrivire a castilor tale.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

TipIn ear
TehnologieWireless
ConectoriBluetooth USB type C
FunctiiRezistent la apa Rezistent la transpiratie Microfon Incarcare rapida Hands-free Sunet ambiental Noise cancelling True wireless
Continut pachet1 x Cablu USB-C 1 x Quick Start Guide 1 x Pereche casti 1 x Carcasa Incarcare 3 x Perechi eartips
CuloareNegru / Gold
Timp operare6 h 24 h
Greutate5.6 g 55.1 g
carturesti.ro

Lasă un răspuns