Megadeth anunță înlocuitorul permanent al lui David Elefson - Contemporary-Establishment

Megadeth anunță înlocuitorul permanent al lui David Elefson

Trupa Megadeth a luat o decizie oficială. După ce a mai fost anterior membru al trupei, undeva la mijlocul anilor 2000 și apoi adus înapoi, după plecarea lui Davin Elefson, James LoMenzo este acum membru permanent al grupului.

Desemnarea oficială a venit marți (31 mai) într-o declarație care spunea: Megadeth anunță că basistul permanent al trupei este James LoMenzo. LoMenzo a mai lucrat cu Megadeth la mijlocul anilor 2000 și recent a revenit ca mambru pentru turneul The Metal Tour of the Year. LoMenzo se alătură acum, oficial familiei Megadeth.”

Dave Mustaine a spus: “Sunt încântat să-l am înapoi pe James în familia Megadeth. James s-a alăturat în calitate de basist de turneu și a fost mișto să îl avem printre noi din noi, așa că ne-am gândit să fie membru permanent.”

Lomenzo a comentat: “Sunt atât de încântat să mă alătur trupei Megadeth și să merg mai departe în următoarea fază a istoriei trupei! Cu Dave, Kiko și Dirk, nimic nu ne poate opri. Este minunat să fiu din nou acasă.”

Comandă – Days Gone Steam Key GLOBAL – 12,88 EUR

Revenirea lui LoMenzo în cadrul tuneului, a fost dezvăluită pentru prima oară la începutul lunii august 2021, basistul făcându-și oficial întoarcerea, la începutul turneului pe 20 august la Germania Insurance Amphitheater în Austin, Texas.

Inițial, LoMenzo nu avea să fie disponibil pentru concert, dar după cum a dezvăluit, John Fogerty, care l-a angajat pe basist în ultimii nouă ani, i-a permis să-și ia timp liber, pentru a face acest lucu.

“Managementul lui Dave, ma contactat la început, pentru a vedea daca aș fi disponibil, ceea ce nu prea eram, dar după un apel cu Dave, mi-am dat seama cât de important ar fi pentru Megadeth și chiar și pentru mine.” a dezvăluit LoMenzo în septembrie, anul trecut.

De atunci, LoMenzo a terminat prima etapă a turneului, apoi a revenit la începutul acestui an, pentru a doua etapă a cursei. Acum se pare, că va continua permanent cu trupa.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Un gând despre “Megadeth anunță înlocuitorul permanent al lui David Elefson

Lasă un răspuns