Trooper - Lansare album nou ''X'' Live in Quantic București - Contemporary-Establishment

Trooper – Lansare album nou ”X” Live in Quantic București

  • Quantic, București
    Intrarea Grozavesti
  • 3-4 iunie

X”, albumul cu numarul 10, va fi lansat in zilele de 3 si 4 iunie 2022 in clubul Quantic (outdoor) din București, iar cele două concerte vor avea setlist url foarte diferite. “Rădăcini de dor”, “Lumea s-a stins” si “Dragoste falsă” vor figura pe noul material al formației. Unele piese au fost inregistrate in perioada de izolare. Ca si până acum, Balaurul s-a ocupat de productia acestui disc. Partea de mix si master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).

Coiotu’ a declarat: “A sosit momentul sa va oferim un nou album de studio. Ne-a placut mereu sa inregistram muzica noua, sa aducem ‘sange proaspat’ in setlisturile concertelor. Pentru ca nu stim exact care o sa fie situatia in vara lui 2022, am ales o cale sigura: doua concerte in Quantic. Vom canta doua seturi diferite. Daca o persoana alege sa vada ambele concerte, o sa se bucure de patru ore de piese Trooper. Ultimul an a fost greu pentru toata lumea. Inevitabil, am fost influentati de situatia mondiala. Toate piesele au legatura cu ‘sfarsitul’. In fiecare piesa cantam despre cate un sfarsit – o lume care se stinge, o iubire care moare, o viata care dispare, o etapa a vietii care este lasata in urma etc. Nu a fost ceva programat, insa cand am avut toate versurile in fata mi-am dat seama de acest element comun. Am avut mult timp sa observ tot ce se petrece in jurul nostru si fiecare traire a ajuns in noile cantece. Suntem extrem de mândri ca am ajuns la albumul cu numarul zece. Nu ne-am gandit nicio clipă in 1995 ca vom ajunge sa scriem o poveste atât de lunga si de frumoasa. Nu ne-am gandit ca vom ajunge sa avem mii de prieteni, care sa fie alaturi de noi la fiecare pas. Pe ei ne bazam si in 3 si 4 iunie! Sper sa ii vedem acolo in fata scenei, pregatiti pentru o sarbatoare mare de tot!”

Citește și – Scriitori celebri, care au dispărut în mod misterios

Acces general – 53 lei
Bilet VIP – 106 lei (Meet & greet, poza, poster semnat)

În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

maranc.ro

Lasă un răspuns