Trupa Evanescence s-a despărțit de chitarista Jen Majura - Contemporary-Establishment

Trupa Evanescence s-a despărțit de chitarista Jen Majura

Trupa Evanescence a anunțat că s-a despărțit de chitarista Jen Majura – care a fost alături de ei din anul 2015.

Într-o declarație despre plecarea muzicianului, trupa a scris că “sunt atât de recunoscători pentru momentele bune și muzica grozavă pe care am făcut-o” și “o vor iubi mereu și o vor susține.

Încă nu au anunțat înlocuitorul, dar au adaugat că “vor avea câteva vești interesante despre noua formulă și care vor veni în următoarele zile.”

Comand[ Bilete la Evanescence Live at Arenele Romane Bucuresti

Vezi mai jos declarația Evanescence:

“A fost un capitol foarte special în trupă cu draga noastră prietenă Jen Majura, dar am decis că este timpul să o luăm pe drumuri separate. O vom iubi mereu, o vom sprijini și abia așteptăm să vedem ce face în continuare. Suntem atât de recunoscatori pentru momentele bune și muzica grozavă pe care am făcut-o împreună.”

“Lucrăm din greu și repetăm, pentru viitorul nostru turneu și vom avea câteva știri interesante, despre noul lineup, zilele următoare, așa că fiți pe fază.”

Într-o scurta declarație după anunț, Jen a postat: “Simt nevoia să spun că nu este decizia mea, în această situație. Nu am resentimente împotriva nimănui și doresc tot binele celor de la Evanescence. Am amintiri frumoase împreună cu trupa și sunt recunoscătoare pentru momentele tăite împreună.”

lensa.ro

Lasă un răspuns