Trailerul noului filmu Mission: Impossible este incredibil - Contemporary-Establishment

Trailerul noului filmu Mission: Impossible este incredibil

Tom Cruise se află într-o misiune personală chiar acum. Nu doar misiunea de a se agăța/de a cădea de la etaj/ de a urca orice munte, mijloc de transport sau clădire înaltă pe care nu a ajuns încă – ci de a aduce publicul înapoi pe marele ecran și de a-i face să iasa din cinematografe, plini de adrenalină.

În două zile Top Gun: Maverick va face exact asta în cinematografele din întreaga lume. Și acum avem și trailerul mult așteptat pentru Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (așa se intitulează oficial), care oferă un teaser uluitor, de două minute a ceea urmează pentru Ethan Hunt. Pune-ți centura de siguranță și vezi mai jos.

Crusader Kings III: Fate of Iberia (DLC) (PC) Steam Key GLOBAL

Blimey. Cine se bagă? (Toată lumea). După Mission: Impossible – Fallout din 2018, a șaptea serie din saga de spionaj, marchează încă o colaborare cu regizorul Christopher McQuarrie – iar perechea Cruise-McQ, pare să depășească limitele cinematografiei de acțiune. Sunt câteva piese de decor cu un aspect incredibil, în acest teaser, de la acel moment croazieră-sărit-de-o-bicicletă-care-este-tot-sărit-de-pe-o stâncă, până la un tren cu abur în viteză. Dar dincolo de cascadorii, există și o calitate tonală interesantă aici – toate apusurile portocalii arse, ceva de o calitate vizuală uluitoare, (nisip și cai din belșug) și o energie care se dezvoltă lent dar sigur, ajungând în momentul de extaz al acțiunii.

MI a fost filmat în timpul pandemiei, și se pare ca Dead Reckoning Part One va aduce Mission: Impossible înapoi, într-o mare explozie. Vom afla când va apărea în cinematografe vara viitoare, pe 14 iulie, urmată de partea a doua pe 28 iunie 2024. Este încă o misiune pe care vom alege să o acceptăm.

lensa.ro

Lasă un răspuns