Chris Pratt luptă pentru răspunsuri în trailerul pentru noul film The Terminal List - contemporary-establishment

Chris Pratt luptă pentru răspunsuri în trailerul pentru noul film The Terminal List

Chris Pratt se luptă cu forțe aflate în afara controlului său, atât pe marile ecrane cât și pe micile ecrane, vara aceasta. Se va întoare în cinematografe cu Jurassic World: Dominion, dar are și un nou serial thriller pe Prime Video, The Terminal List, care stă să vin pe televizoarele noastre, vezi trailerul mai jos.

Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Jack Carrm, filmul serial The Terminal List, urmăreste povestea lui James Reece (Pratt), după ce întregul său pluton de Navy SEAL, este prins într-o ambuscadă, în timpul unei misiuni secrete, cu mize mari. Reece se întoare acasă la familia lui cu amintiri contradictorii despre eveniment și întrebări profunde, despre culpabilitatea sa.

Cu toate acestea, pe măsură ce noi dovezi ies la lumină, Reece descopera forțe întunecate, ce lucrează împotriva lui, punând în pericol, nu numai viața sa, ci și viața apropiaților săi.

GABOR MATE
Cand corpul spune nu. Costul stresului ascuns – Gabor Mate

Serialul îi are în distribuție pe actorii Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop și Sean Gunn.

Cu Antoine Fuqua ca regizor și producător, The Terminal List își va lansa toate episoadele pe Prime Video pe 1 iulie.

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns