Trupa byron a lansat clipul pentru single-ul "Monstrul de sub pat" - Contemporary-Establishment

Trupa byron a lansat clipul pentru single-ul “Monstrul de sub pat”

Anxietate – stare afectivă patologică caracterizată prin neliniște psihomotorie, teamă nedeslușită, fără obiect, sau legată de propunerea posibilității unui pericol iminent sau insucces – este însoțită de reacții vegetative multiple.

Tulburare emotionala care se traduce printr-un sentiment nedefinit de nesiguranta. Daca exista o anxietate “normala” care amelioreaza invatatura si performantele, anxietatea poate deveni si patologica: subiectul este atat de profund marcat incat nu mai poate sa se controleze.

Trupa byron a lansat o nouă piesă însoțită de un videoclip. Aceasta se numește “Monstrul de sub pat” și vorbește deschis despre anxietate și tulburările emoționale, pe care mulți dintre noi le trăim sau le-am trăit la un moment dat.

Piesa îndeamnă spre conștientizarea acestora, încercând astfel să ajute la vindecare, la alungarea monstrului de sub pat…un proces poate lung și anevoios, dar care cu răbdare, poate fi realizat.

Artiștii au postat clipul pe rețelele de socializare, împreună cu următorul mesaj:

Ar fi putut fi scheletul din dulap, dar nu despre secrete am vrut să vorbesc, ci despre inexplicabilele anxietăți. ‘Monstrul de sub pat’ e scrisă chiar înainte de pandemie, pe când încercam să înțeleg ce mi se întâmplă. Aparent totul era în ordine, dar mă simțeam ca dracu’. Între timp am învățat multe despre anxietăți, am învățat să nu mă mai lupt cu ele, să încerc să le conștientizez fără să le judec, etc., dar atunci îmi venea să mă urc pe pereți. Cu toții avem câte un monstru sub pat, iar eu nu sunt nicidecum altfel.

Sper să vă placă videoclipul, filmat și montat de Laszlo Demeter și de Ivanov Vladimir 🙌🏼

Dan

dynutrition.ro

Lasă un răspuns