Vezi clipul live cu trupa Korn ce susține un concert într-o biserică - Contemporary-Establishment

Vezi clipul live cu trupa Korn ce susține un concert într-o biserică

Cu o seară înainte de lansarea noului album Requiem, Korn a susținut un concert live la Hollywood United Methodist Church din Los Angeles. Aruncă o privire asupra clipului live pentru piesa „The Worst Is On Its Way”.

Grupul a lansat recent un videoclip pentru piesa Requiem, iar hainele lor au fost comparate cu cele purtate de Backstreet Boys în videoclipul „I Want It That Way” din 1999. Cei de la Korn chiar s-au distrat pe seama acestui lucru, punând un clip pe internet, în care cântau piesa pop. Ca răspuns, Nick Carter de la Backstreet Boys a încercat să se îmbrace ca Brian „Head” Welch, într-un clip, completând momentul.

Comandă bilete la King Solomon live @ Quantic • Guests: Church of Cthulhu & Jahmolxes

În interpretarea piesei din clipul de mai jos, totuși nu există nici un element umoristic, deoarece Korn se intalează în tărâmul dark, foarte familiar lor de altfel, împreună cu un decor ales “în cinteaza sufletelor care au trecut prin aceste vremuri fără precedent.”

Participanții la acest concert, au avut obligativitatea de a purta haine de culoare neagră și au fost încurajați de asemenea să aducă, câte un obiect ce le aminstește de o persoană decedată, pe care l-au plasat ntr-un sicriu.

Vezi mai jos clipul live pentru piesa „The Worst Is On Its Way” a celor de la Korn.

consumer.huawei.com

Un gând despre “Vezi clipul live cu trupa Korn ce susține un concert într-o biserică

Lasă un răspuns