Vezi primul trailer al filmului ‘3000 Years of Longing’ de George Miller - Contemporary-Establishment

Vezi primul trailer al filmului ‘3000 Years of Longing’ de George Miller

Primul trailer pentru viitoarea poveste de dragoste epică a lui George Miller, Three Thousand Years of Longing, tohmai a fost lansat și se pare că ar putea face pentru filmul fantasy, ceea ce a făcut cu SF-ul post-apocaliptic Max Max.

Trailerul oferă o privire asupra starului Elba as the Djinn (alias Genie). Miller a spus că filmul se va concentra și va izvoră dintr-o conversație dintre Djinn și un savant interpretat de Tilda Swinton. Dacă trailerul este vreo indicație, conversația va oferi o mulțime de secvente pline de acțiune livrate în stilul inconfundabil al lui Miller.

Nike
Pantofi sport de piele ecologica si garnituri contrastante Court Royale

De acolo, trailerul este pur și simplu un vârtej nebun de imagini, direct dintr-o povestire a 1001 Arabian Nights. Djinn-ul ii acordă personajului principal trei dorințe, și ea încearcă să-și dea seama cum să le formuleze cel mai bine, pentru a scăpa de orice fel de efecte secundare de tip Monkey Paw. El îi spune povești din cei trei mii de ani de existență – probabil că trailerul arată fragmente livrate foarte rapid.

Filmul va avea premiera în această săptămână la Festivalul de Film de la Cannes.

manukashop.ro

Un gând despre “Vezi primul trailer al filmului ‘3000 Years of Longing’ de George Miller

Lasă un răspuns