Chitaristul Gojira, Christian Andreu a părăsit turneul, înlocuitorul fiind deja anunțat - Contemporary-Establishment

Chitaristul Gojira, Christian Andreu a părăsit turneul, înlocuitorul fiind deja anunțat

Trupa Gojira a anunțat că chitaristul Christian Andreu a părăsit turneul în care era cu trupa sa și a și confirmat cine va fi înlocuitorul său. Grupul de metal este în prezent în turneu cu Deftones și mai au opt spectacole până la încheierea cursei.

Acum…nu te supăra! Totul este bine cu Andreu și colegii săi de trupă – s-a dus acasă, pentru a fi cu fiul său nou-năcut. Ca urmare, chitaristul Klone Aldrick Guadagnino, îl va înlocui pentru restul turneului.

Comandi bilete la Rockstadt Extreme Fest 2022

“Christian s-a întors acasă pentru a fi lângă primul său copil nou-născut, așa că Aldrick Guadagnino de la trupa Klone s-a băgat să îl înlocuiască. Va fi cu noi până la sfârșitul acestui turneu. Cumva am reușit să găsim un francez, ce rupe chitara și arată cumva exact ca Christian!” a declarat Gojira pe rețelele de socializare

“După cum unii dintre voi, au auzit deja, Aldrick a fost rugat să-l înlocuiască pe chitaristul Gojira, care a devenit recent tată. Felicitări Christian.” a scris Klone pe rețelele de socializare. “Aldrick va susține 10 concerte cu Gojira, în deschiderea celor de la Deftones în SUA și se va întoarce pentru a cânta ultimele noastre trei spectacole. Aceasta este o oportunitate și nu există nici un cuvânt care să exprime fericirea noastră și cât suntem de mândri.

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns