Cele mai dubioase lucruri pe care le-au găsit oamenii în mâncarea lor -

Lucruri ciudate pe care le-au găsit oamenii în mâncarea lor

Dulciurile pot fi o surpriză placută, dar nu vrei niciodată o “surpriză de altfel” în răsfățul tau. De la lame de ras la unghii, de la soareci la larve, vei fi șocat (și cel mai probabil dezgustat) de cât de muți oameni, găsesc zilnic lucruri ciudate în mancare. Grijă mare, este posibil să nu fie o idee prea bună să mănânci, în timp ce citești acest articol; să sperăm că stomacul tău este ceva mai puternic decât al meu.

Dinte găsit într-un baton de Milky Way

Sue Calhoun și sotul ei au făcut o excursie în Dallas, Texas, pentru a cumpăra un tractor nou în anul 2010. La fel ca mulți dintre noi, Sue se bucura de o mică gustărică pe drum. Gustarea ei preferată? O cola și un baton de Milky Way. Ea și sotul ei s-au oprit la o benzinărie și și-a luat ciocolata și sucul. Cu toate acestea, a primit ceva mai mult decât a plătit. Calhoun s-a bucurat de prima ei muscătură din Milky Way fără nici o problemă. Dar la a doua, a crezut că a dat de o arahidă.

Nici pe departe de asemenea noroc. În schimb Calhoun a găsit un dintre uman, complet întreg. Din fericire Calhoun nu a suferit nici o vătămare a propriilor dinți. După ce a contactat Mars Chocolate North America (producătorii batonului de ciocolată), i s-a trimis o scrisoare în care i se cerea scuze și i s-au oferit cupoane pentru batoane gratuite potrivit KLTV. Nu sunt sigur dacă mi-ar mai fi fost pofta de Milky Way, după o asemenea experiență.

Tu, cum stai cu pofta de mâncare?

Păianjen Vaduva Neagră, găsit într-o pungă de struguri

În septembrie 2015, în zona Troy, Michigan, lângă Detroit, un cetățean a cumpărat struguri de la un magazin Wal-Mart, ca parte a rutinei sale normale de cumpărături. Avea să aibe parte de o surpriz nefericită. La clătirea strugurilor, femeia a descoperit o pânză de păianjen.

La o inspecție mai atentă, ea a descoperit și un păianjen. De parcă nu ar fi fost destul de creepy, păianjenul era de fapt o Vaduva Neagră. Păianjenul Vaduva Neagră este cel mai veninos din America de Nord. După ce a ucis păianjenul periculos, femeia a contactat poliția și Wal-Mart. Wal-Mart a început investigațiile, pentru a determina sursa și pentru a se asigura că acest lucru nu se va ma întâmpla din nou.

Comandă bilete la Hooverphonic @ Bucuresti

Mai dubios, este faptul că același lucru s-a întâmplat și în Boston cu Jorge Fuerte și fiul său.

Fuerte și-a cumpărat strugurii de la Whole Foods și a susținut că erau cel puțin doi în punga respectivă, potrivit UPI.com. Din fericire, din nou…nimeni nu a pățit nimic. Dar aceste întâmplări îți pot arăta, că totuși spălarea produselor, îți poate salva uneori viața și că poți evita cu această ocazie, să ai tot felul de lucruri ciudate în mâncare.

Broaște găsite în pungi de legume înghețate (și alte produse)

Broaștele au fost găsite de mai multe ori în pugile de legume congelate. Dar un exemplu, în special, este un motiv de îngrijorare. În 2010, Tim Hoffman a găsit o broască într-o pungă de legume congelate, cumpărată de la magazinul Meijer. După ce au contactat magazinul, au emis o rechemare și au scos produsele din magazinul lor.

Un alt exemplu a fost în 2009, când Chastity Erbaugh pregatea prânzul pentru copii ei.

Un ingredient din meniu, era fasolea verde, cumpărată de la Wal-Mart. Din fericire, ea a adăugat sos re roșii amestecând, dezvăluind astfel o parte din broască. Din fericire, această fasole verde nu a fost mâncată, dar dacă stăm bine să ne gândim, avea puișori de baltă bonus…nu?

Broaștele, par să aibe o modalitate de a-și face loc în ambalaje. Într-un alt caz, o broască (sau poate chiar o broască râioasă? Contează?) a fost descoperită într-o cutie de Pepsi Light.

Broaștele au fost găsite și în alte tipuri de alimente, inclusiv într-o cutie de paste și o pungă de verdeață proaspătă, ceea ce poate duce la probleme de sănătate, deoarece unele broaște pot fi otrăvitoare. Din păcate, în mod dezgustător, broaștele nu sunt singurul lucru dubios, ce a fost găsit în alimente.

Arc metalic găsit într-o Quesadilla de la Taco Bell

Atunci când vine vorba de fast-food, este corect să spunem că majoritatea dintre noi nu știu ce se pune exact, în mâncarea noastră. Cu siguranță așteptăm, să fie comestibilă. Cu toate acestea, în 2015, în San Marcos, California, o femeie a primit ceva în comanda ei de la Taco Bell, ce nu era neapărat în meniu. Când a luat cina pentru familia ei, ea și-a comandat o quesadilla și a fost șocată să găsească un arc de metal în mâncarea ei.

Aproximativ de dimensiunea unui Q-Tip, acest arc metalic a fost cel mai probabil parte a unui pix pe care unul dintre muncitori l-ar fi folosit, pentru a marca comenzile. Din fericire, ea nu a înghițit resortul și nu a suferit răni bucale. Potrivit ei, s-a gândit de două ori înainte de a mai cumpăra mâncare fast-food și în special Taco-Bell.

Șoarecele din cutia de Maountain Dew

În 2009, un bărbat a găsit un șoarece mort într-o cutie de Mountain Dew. Ronald Ball, fost fan al sucului Mountain Dew, a intentat un proces împotriva PepsiCo, în care a cerut despăgubiri de 75.000 de dolari. Cu toate acestea, PepsiCo a luptat cu această afirmație, cel puțin la început. În instanță, PepsiCo a adus a adus un martor, om de știință, ca a indicat faptul ca un șoarece s-ar fi lichefiat în întregime în suc, devening practic…o masă gelatinoasă.

Desigur…acest lucru nu prea face ca produsele PepsiCo să arate mai bine în ochii consumatorilor, ci mai degrabă ar avea exact efectul opus. În cele din urmă procesul a fost soluționat în afara instanței pentru o sumă neraportată, dar nu vom mai putea privi niciodată sucurile la cutie, la fel ca până acum. Șoarecii, la fel ca și broaștele, par să își găsească ușor drum în multe alimente.

O bucată dintr-un deget uman, în crema de ciocolată

În zona Wilmington din Carolina de Nord, Clarence Stowers savura o delicioasă crema/budincă de ciocolată. A dat de ceva greu și la început a presupus că este o bucată de nucă. După ce a săpat mai bine, și-a dat seama că era de fapt un deget uman.

Stowers a contactat rapid magazinul și a aflat că un angajat își pierduse în mod tragic, o parte dintr-un deget, în echipamentul de amestecare. După aceasta, un alt angajat a scos din greșeală degetul într-un recipient penrtu crema de ciocolată, ajungând în cele din urmă la Stowers. Se pare că Stowers nu a returnat degetu tăiat, proprietarului său de drept, deoarece nu a mai putut fi reatașat. Acesta a optat în schimb să îl păstreze ca probă pentru proces.

Este incredibil de cât de ușor poți găsi tot felul de lucruri ciudate în mâncare, nu? Tu ce ai găsit pe parcursul timpului? Lasă-ne în comentarii.

bauturialcoolice.ro