Vezi trailerul pentru noul ‘Avatar: The Way of Water’ - contemporary-establishment

Vezi trailerul pentru noul ‘Avatar: The Way of Water’

Pregătește-te să te întorci în Pandora cu frumosul teaser trailer pentru a doua parte a francizei Avatar, Avatar: The Way of Water.

Teaserul îi surprinde pe Neytiri (interpretat de Zoe Saldana) și Jake Sully (interpretat de Sam Worthington), în timp ce își trăiesc viața împreună, într-o armonie perfectă, dar se pare că binele nu va dura prea mult, deoarece se pare că războiul se întoarce.

Participanții la CinemaCon au văzut primele imagini a celui de-al doilea film Avatar, acum câteva zile. Deși au încercat să împărătașească descrieri despre frumusețea filmului – trailerul demonstrează că doar cuvintele, nu pot descrie strălucirea Pandorei și a tărâmului Avatar. Este ceva ceea ce fanii trebuie să experimenteze.

elefant.ro

Avatar: The Way of Water va fi cu siguranță o experiență specială pentru public, deoarece Na’vi trebuie să lupte din nou pentru a-și proteja pământul, modul de viață și cel mai important, familia lor.

După 14 ani vedem că tema vitală este uniunea și legătura familială pe care James Cameron intenționează să o aducă pe parcursul francizei.

Avatar: The Way of Water îi are în rolurile principale pe Zoe Saldaña, Sam Worthington, Stephen Lang, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Oona Chaplin și Jermaine Clement.

Avatar: The Way of Water va ajunge în cinematografe pe 16 decembrie.

maranc.ro

Un gând despre “Vezi trailerul pentru noul ‘Avatar: The Way of Water’

Lasă un răspuns